Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Scarlett Johansson, Disney beslecht financieel geschil over streamingverklaring ‘Black Widow’

Scarlett Johansson en Disney hebben donderdag aangekondigd dat ze een akkoord hebben bereikt over hun financiële vete sinds de release van de film Zwarte weduwe Ze streamen tegelijkertijd als in theaters, wat de actrice als contractbreuk beschouwt.

Scarlett Johansson, een van de best betaalde sterren van Hollywood, heeft een percentage van de opbrengst van de langverwachte Marvel-film, waarin zij de ster was, ontvangen, volgens een klacht die eind juli werd ingediend in een rechtbank in Los Angeles.

Dus schatte ze dat de gelijktijdige vertoning van de film in de bioscoop en op Disney+, de video-on-demand-service van de entertainmentgigant, voor haar eindigde met een tekort van meerdere miljoenen dollars.

En Disney, de eigenaar van Marvel Studios, beweerde van zijn kant dat ze het contract niet had geschonden en beschuldigde de actrice van verwaarlozing. “De gruwelijke en langdurige wereldwijde impact van de Covid-19-pandemie”.

Gepland voor 2020, versie Zwarte weduwe Het is zelfs meerdere keren uitgesteld vanwege de sluiting van bioscopen vanwege de gezondheidscrisis.

Dankzij deze overeenkomst, waarvan de voorwaarden niet werden bekendgemaakt, zijn Scarlett Johansson en Disney nu opnieuw beste vrienden ter wereld. “Ik ben blij dat we onze meningsverschillen met Disney hebben kunnen oplossen”Dat schrijft de actrice in een persbericht dat naar AFP is gestuurd.

“Ik ben enorm trots op het werk dat de afgelopen jaren samen is gedaan en kan mijn technische relatie met hun team enorm waarderen. Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking de komende jaren voort te zetten.”, vult ze aan.

“Ik ben zo blij dat we tot een wederzijds akkoord zijn gekomen met Scarlett Johansson over” Zwarte weduwe, schrijft Alan Bergman, President van Disney Studios, Groeten “Zijn bijdragen aan de Marvel-filmfranchise”.

Volgens de website van de deadlinespecialist, die een bron dicht bij de zaak citeert, zal de overeenkomst een limiet bereiken “tientallen miljoenen” van dollars.

READ  Jazzsaxofonist Wayne Shorter overleden