Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zakelijke ineenstorting. Waarom nu en waarom ga je door? Redactie Charles Senat

Beste schaamteloze mensen, Beste schaamteloze mensen,

Deze week, in het laatste nieuws van The Attic of the Environment, nodig ik je uit om samen te overwegen waarom alle oude tekenen van handel die we allemaal kennen bijna tegelijkertijd instortten.

Ik stel ook voor dat u de gevolgen voor commercieel vastgoed bespreekt, maar ook voor investeringen zoals duurzame productiviteitsverhoging, zonder de uiteraard desastreuze gevolgen voor de werkgelegenheid in de detailhandel te vergeten.

We zullen de ondergang zien van alle zombiebedrijven, en commerciële bedrijven waren ongetwijfeld de meest kwetsbare van allemaal, verzwakt door de sluiting van zogenaamde “niet-essentiële” bedrijven.

Deze neergang in de zombie-economie houdt duidelijk verband met de verkrapping van de financiële voorwaarden en de stijging van de rentetarieven.

Niet veel bedrijven zullen een enorme toename van energie en elektriciteit en tegelijkertijd een enorme stijging van de rentetarieven overleven.

Het is al te laat, maar niet alles is verloren.

Maak je klaar !

Charles Snat

“Insolentiae” betekent “onbeschaamdheid” in het Latijn
Schrijf me [email protected]
Om mijn vrouw te schrijven [email protected]

U kunt zich ook aanmelden voor mijn maandelijkse nieuwsbrief Strategieën die u vooruit helpen, waarin ik concrete oplossingen deel die u kunt implementeren om u voor te bereiden op de komende wereld. Deze oplossingen zijn gecentreerd rond de PEL-benadering – erfgoed, personeel en locatie. Het idee is om u de tools en technieken te laten zien die nodig zijn om persoonlijke en familiale veerkracht te bereiken.

“Om vreedzame revoluties te onderdrukken, maakt men gewelddadige revoluties onvermijdelijk.” (JFK)

“Dit is een ‘informatief’ artikel, dat wil zeggen dat het geheel of gedeeltelijk vrij is van kopiëren, op voorwaarde dat deze alinea erna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sannat zich dagelijks uitdrukt en schaamteloze en compromisloze analyses geeft van economisch nieuws. Bedankt voor uw bezoek aan mijn site. U kunt zich gratis abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »