Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zahia Dahar: Haar optreden in Touche Pas à Mon Poste wordt geannuleerd en Cyril Hanouna wordt opgehelderd

Zahia Dahar: Haar optreden in Touche Pas à Mon Poste wordt geannuleerd en Cyril Hanouna wordt opgehelderd

Geschreven door Louise Martin

| Editor

Koh Lanta, Les Marseillais Maar ook getrouwd met First Looks… Louise Martin is een tv-persoonlijkheid die in haar vrije tijd de taarten die ze bewondert probeert na te maken in het bijzijn van de beste banketbakker… Maar het blauwe schort is onwaarschijnlijk winnen! Sociale netwerken hebben geen geheimen voor haar, het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen, ze kent ze allemaal. Het neemt de levens van je favoriete sterren onder de loep en bewondert veel de outfits van Nicky Doll in Drag Race France. Een beetje nekplezier

Aan het begin van het schooljaar vertrouwde Cyril Hanouna op nieuwe gezichten om zijn team te vervolledigen in het programma “Touche pas à mon poste” op C8. Op maandag 11 september 2023 maakte de vader van Leno en Bianca in ‘Morandini Live’ van CNews de balans op van deze eerste week. Hij heeft de gelegenheid om te praten over de last-minute terugtrekking van Zahia Dahar uit haar baan als columniste, waar kijkers reikhalzend naar uitkeken…

De gast van “Morandini Live” deze maandag, Cyril Hanouna, die vorige week terugkeerde naar de lucht op C8, sprak ongefilterd over zijn nieuwe team. Maar het is duidelijk dat Zahia Dehar, die zich bij hem zou voegen, uiteindelijk niet naast hem zal verschijnen in ‘Touch pas à mon poste’.

De rest volgt na de aankondiging

Na een aantal weken uit de lucht te zijn geweest, keerde Cyril Hanouneh terug naar de filmlocatie Raak mijn televisie niet aan Op C8 op 4 september. Naast vaste columnisten als Kelly Vedophile en Guillaume Genton zijn er nieuwe gezichten toegetreden tot het hoofdprogramma! Zoals Pascal de la Tour du Pin, Alex Judd, Mender Zugari, Eric Nolo en Yann Mouix. Begin Morandini Live Ook in CNews op maandag 11 september 2023 was de vader van Leno en Bianca vol lof toen hij sprak over Ninon, de dochter van Christophe Dechavannes die deze zomer zijn gelederen kwam versterken.

Het team is erg sterk

Het was een echt karakter, maar het is waar dat het team momenteel erg sterk is, zei Cyril Hanouna, verwijzend naar zijn late aankomst. Om de afwezigheid van Benjamin Castaldi en Matteo Delormo op te vangen, wilde de gastheer hard toeslaan door zich te concentreren op diverse profielen. Maar tot zijn grote ontsteltenis zal een van de personages die hij een paar maanden geleden in zijn talkshow aankondigde er uiteindelijk niet zijn. Zijn naam ? Zahia Dhar, de voormalige muze van Karl Lagerfeld die in 2010 de krantenkoppen haalde met de Ribéry-affaire. Na op briljante wijze de overstap te hebben gemaakt naar de mode en de zevende kunst, blijft de jonge vrouw tot op de dag van vandaag nauw betrokken bij PETA.

READ  Anne Romanoff is uit Europa 1, de golf van vertrek zet zich voort

Zahia heeft ons op het laatste moment afgezegd, we kussen haar toch… Ik heb haar niet ontmoet, mijn team was aan de telefoon en uiteindelijk komt ze niet.“, aldus Cyril Hanouna. Zijn fans zullen binnenkort echter live debatten kunnen ontdekken met Evelyn Thomas en Ségolène Royal die volgens hem deze week in zijn talkshow zullen schitteren.

Ik ben altijd linkser geweest

Ongefilterd sprak de producent ook over de politiek: “Ik ben altijd linkser geweest. Mijn vader was erg boos toen François Mitterrand in 1981 werd verkozen. Hij ging de straat op. Het was de gelukkigste dag van zijn leven. Tegenwoordig zijn er niet meer. Ik hoop dat Segolene Royal terugkomt“Ynaad Mallaraha, voormalig communicatieadviseur van Marilyn Schiappa, voelt zich op zijn gemak bij het ontleden van de populairste onderwerpen en heeft duidelijk Cyril Hanouna voor zich gewonnen, die niet kan wachten om hem in zijn favoriete programma te laten zien.”Hij maakte een zeer goede piloot, Emily’s ex-vriend zei. De bekende presentator wil zijn publiek niet vermoeien, maar bewijst eens te meer dat hij over een inzichtelijke kant en veelzijdigheid beschikt.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging