Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matthew Kassovitz onthult zijn verwondingen na een motorongeluk

Matthew Kassovitz onthult zijn verwondingen na een motorongeluk

In een video die zondagavond op Instagram werd geplaatst, liet de 56-jarige acteur de toestand van zijn verwondingen zien na een motorongeluk dat op 3 september plaatsvond op een circuit in Essonne.

Een week na een ernstig motorongeluk beoordeelt Matteo Kassovitz opnieuw zijn gezondheid. In een videoclip op Instagram, gefilmd vanuit zijn ziekenhuisbed, sprak de 56-jarige acteur aanvankelijk zijn steun uit voor de Marokkaanse slachtoffers van de verwoestende aardbeving van zaterdag, voordat hij terugkeerde naar de omstandigheden van het ongeval dat hem in september overkwam. 3. Tijdens een rijopleiding op een circuit in Essonne.

“Ik ben een motorliefhebber […] Ik werd gevraagd om in een wetsuit naar een arena te gaan. Mijn dochter is een motorliefhebber, dus ik heb haar samen met mijn zoon meegenomen. “We hebben een geweldige rijsessie gehad en aan het eind van de dag wilde mijn vriend Philippe Monret, die deze motorschool runt, mijn dochter dopen”, legt de acteur uit op Instagram.

“Hij vroeg mij om voorop te gaan, maar in gedachten zei ik tegen mezelf: als hij mij vraagt ​​om voorop te gaan, omdat hij heel snel is, dan moet ik hem achtervolgen.” Dus ik wilde het op mijn knieën leggen. “Ik raakte de grond en maakte een hele ruime bocht”, legt Matteo Kassovitz uit. “Ik was bang om te vallen, dus zette ik de fiets weer rechtop en raakte direct de veiligheidsbarrière.”

“Ik denk dat ik over zes maanden weer kan lopen.”

In zijn video onthult de acteur de toestand van zijn verwondingen na de operatie. “Het dijbeen is vervangen door een titanium staaf”, legt hij uit voordat hij pronkt met zijn “volledig verbrijzelde” enkel, die op zijn plaats wordt gehouden door verschillende titanium pinnen.

“De technische term die ze gebruikten toen ze me ontvingen was ’tonijnkruimels'”, bevestigt hij, “en de dokter was er zeker van dat hij me zou amputeren toen hij me zag. Maar ze hebben het heel goed gedaan, en ik denk dat ik dat ook zal doen. binnen zes maanden weer kunnen lopen.” Matthew Kassovitz.

De acteur maakte ook gebruik van deze video om het verplegend personeel van het Kremlin-Bicêtre-ziekenhuis dat voor hem zorgde, en al zijn fans te bedanken voor de steunbetuigingen die hij sinds zijn ongeval heeft ontvangen.

READ  Brad Pitt klaagt Angelina Jolie aan voor de verkoop van zijn aandelen in Château de Miraval

Hoewel de vitale diagnose van Matthew Kassovitz nooit in gevaar is geweest, werd hij de afgelopen dagen tijdelijk in een kunstmatige coma gebracht. Ondertussen heeft het Openbaar Ministerie van Evry een onderzoek geopend “om te zoeken naar de oorzaken van de verwondingen” en zal het vooral vertrouwen op het luisteren naar getuigen, waaronder de rij-instructeur.

Belangrijkste artikelen