Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matthew Kassovitz: De acteur onthult zijn verwondingen na het ongeval

Matthew Kassovitz: De acteur onthult zijn verwondingen na het ongeval

Acteur Matteo Kassovitz onthulde in een videoclip die hij op zijn Instagram-account plaatste zijn verwondingen als gevolg van een motorongeluk en bedankte zijn fans voor de steun die hij kreeg.

Een week nadat hij op een circuit in Essonne een ernstig motorongeluk had gehad, vertelde Mathieu Kassovitz opnieuw vanuit zijn ziekenhuisbed zijn nieuws. In een videoclip die hij zondag op zijn Instagram-account plaatste, bood de acteur zijn volledige steun aan de Marokkanen na de gruwelijke aardbeving die het zuiden van het land trof, waarbij ruim 2.100 doden vielen, voordat hij het incident gedetailleerder vertelde.

“Ik heb een motorongeluk gehad op het circuit. Ik ben een motorliefhebber. (…) Er werd mij aangeboden om in een wetsuit aan een circuit deel te nemen. Mijn dochter is een motorfanaat, dus ik heb haar meegenomen met mijn zoon. We Ik heb een geweldige rijsessie gehad en aan het eind van de dag (…) heb ik een hele ruime bocht genomen, was bang om te vallen, zette de fiets weer rechtop en raakte de veiligheidsbarrière.”

Toen onthulde hij zijn gewonde en gekneusde been. “Ik heb een dijbeen dat vervangen is door een titanium staaf”, legde hij uit. Hij liet ook zijn voet zien, die was gekruist met verschillende titanium pinnen om ‘de voet te stabiliseren’ [sa] De enkel was volledig verbrijzeld. De acteur denkt dat hij ondanks deze indrukwekkende verwondingen over zes maanden weer kan lopen.

Matthew Kassovitz gebruikte deze video om hulde te brengen aan het werk van de zorgverleners die voor hem zorgden. “Wat er in de Franse ziekenhuizen gebeurt is absoluut ongelooflijk. Het feit dat je het ziekenhuis binnen kunt komen zonder dat je papieren krijgt, zonder iets, zonder vragen te stellen, je wordt behandeld. (…) Dit maakt echt deel uit van onze Franse trots ”, benadrukte hij. We begrijpen waarom we zoveel belasting betalen.

READ  Frankrijk Inter-directeur Adele van Reeth ergert zich eraan dat ze zichzelf moet uitleggen in 'Quotidien'

De 56-jarige acteur en regisseur bedankte ook al zijn fans en dierbaren en alle mensen die hem steunden en hem berichten stuurden na het incident.