Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hanouna reageert op het ‘aanvullend onderzoek’ met het ‘aanvullend onderzoek’

Hanouna reageert op het ‘aanvullend onderzoek’ met het ‘aanvullend onderzoek’

Frank Fife/AFP Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens is van oordeel dat de sancties die de CSA heeft opgelegd met betrekking tot twee series van Cyril Hanouna’s “Touch pas à mon poste” passend waren.

Frank Fife/AFP

Hanouna reageert op het ‘aanvullend onderzoek’ met het ‘aanvullend onderzoek’

Televisie – moest reageren. Cyril Hanouneh, die het onderwerp zal zijn van een aflevering van Verder onderzoek Op het einde van het jaar kondigde ze aan dat ze zich voorbereidde op een onderzoek naar France Télévision en meer specifiek naar het France 2-programma van Tristan Waleckx.

Jean-Marc Morandini te gast Morandini Live Deze werd uitgezonden op 11 september, presentator Raak mijn televisie niet aan Kondig aan: “Ik geef je vandaag de primeur. Ik bereid me voor met Jacques Cardoz, Extra onderzoek Die we in prime time uitzenden op kanaal C8. “We gaan heel snel.”.

Ter herinnering: Jacques Cardoz heeft dit verstrekt Verder onderzoek op France 2 tussen 2018 en 2021 en is een nieuwe rekruut voor de show Raak mijn televisie niet aan dit jaar.

“Wij zullen dat echt doen en neutraal blijven »

Maandagavond om Pakistaanse luchtmacht met Baba“, vermeldde de omroeper het onderwerp kort. “Wij zullen dat echt doen en neutraal blijven Hij bevestigt dat hij verwacht in januari uit te zenden. Het specificeert ook dat ” Een team journalisten » Hij zal samenwerken met Jacques Cardoz, evenals met Pascal de la Tour du Pin, die elke dag gastheer is van de PAF-show en columnist is voor TPMP.

READ  Laura Tenodji viel haar lichaam zo hard aan dat ze op de best mogelijke manier reageerde

Het is al enkele maanden geleden dat het France 2-programma, dat donderdagavond wordt uitgezonden, een onderzoek had met Cyril Hanouna. Sinds de aankondiging van dit toegewezen nummer is de omroeporganisatie France TV blijven aanvallen en met vergelding bedreigd.

“En dat zal het einde zijnNader onderzoek “Omdat ik mijn neus erin steek en weet je, als ik ergens mijn neus in steek, blaas ik over het algemeen vaak alles op.”Aangekondigd op 22 mei. Maandagavond klinkt de tekst wat minder agressief: “Voor ons wordt het rustig. Als ze willen komen, nodigen we ze uit, we nodigen de presentator uit.”Cyril Hanouna bevestigt.

Zie ook op HuffPost: