Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

YouTube blokkeert de meeste antifax-inhoud en ook veel tekens

In één jaar tijd heeft YouTube 130.000 video’s verwijderd in strijd met de regels Over vaccinaties tegen Covid-19. woensdag Google aankondigen Dat hij in beweging was, door de essentiële dingen op zijn videosysteem te blokkeren tegen inhoud Naast vele Amerikaanse persoonlijkheden zoals Joseph Mercola en Robert Kennedy Jr.

In detail, “inhoud die ten onrechte beweert dat goedgekeurde vaccins gevaarlijk zijn en chronische gezondheidseffecten veroorzaken, beweert dat vaccins de overdracht van ziekten of de incidentie van ziekten niet verminderen, of verkeerde informatie bevat over bestaand materiaal”, schrijft YouTube. “Dit omvat inhoud die ten onrechte beweert dat goedgekeurde vaccins autisme, kanker of onvruchtbaarheid veroorzaken.”

Uitzonderingen op het vaccinbeleid en de certificaten

Deze regels gelden vanaf woensdag ‘voor specifieke routinematige vaccinaties zoals mazelen of hepatitis B, maar ook voor algemene uitspraken over vaccinaties’.

Google beweert dat het geen willekeurige beslissing heeft genomen over deze regels, maar dat het de juiste medische autoriteiten heeft geraadpleegd en dat het zich heeft laten leiden door “medische consensus”. Onder de uitzonderingen staat YouTube “inhoud toe die het vaccinatiebeleid, klinische proeven, vaccinsuccessen en historische mislukkingen (…) en persoonlijke getuigenissen bespreekt.”

READ  SpaceX brengt de eerste fabriek de ruimte in