Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yannis Marshall-oogst van Michael Goldman op Star Academy: de danser steekt zijn ergernis niet onder stoelen of banken

Yannis Marshall-oogst van Michael Goldman op Star Academy: de danser steekt zijn ergernis niet onder stoelen of banken

Het nieuwe seizoen van ster Academie Het loopt langzaam ten einde. Aanstaande zaterdag vinden de halve finales van de competitie live plaats op TF1. De druk is dan op zijn hoogtepunt voor de zes studenten die nog in de race zijn en is iets gestegen op het moment van de beoordelingen. Dat laatste was een beetje bijzonder aangezien de eerste finalisten bekend waren. Alle vijf zijn metgezellen zijn genomineerd voor de volgende bonus.

Om op te vallen, moest elk van hen presenteren een nummer naar keuze voordat ze het op hun eigen manier interpreteren. Ze moesten ook een gratis show, theatervoorstelling, dans of zelfs een gedicht voorbereiden om te vertellen hoe ze hun avontuur zien. Regisseur Michael Goldman heeft er opmerkelijk genoeg op aangedrongen dat ze van de kandidaten een dienst verwachten die hun imago weerspiegelt.

“Stil!”

Op woensdag 16 november, dagelijks op TF1, werd een samenvatting van deze beoordelingen aan kijkers gegeven. Vooral de gelegenheid om het overlijden van Enola te zien, beviel de leraren. En terecht, de jonge vrouw zette bijna een vlekkeloze uitvoering neer door een zeer moeilijke titel voor Barbra Streisand te zingen voordat ze verder ging met het voorlezen van een gedicht dat hij haar had geschreven. Yannis Marshall kon zijn opwinding aan het einde van zijn pass niet bedwingen en ging zo ver dat hij de beginnende zanger applaudisseerde. Iets waar Michael Goldman helemaal niet van hield. De laatste haastte zich om de aanmoediging van de danser af te snijden door te laten vallen “StilHeel openhartig.Gestoord door deze snee, rolde Yannis Marshall met zijn ogen om zijn verontwaardiging aan te geven.

READ  Miss France: Gaat er binnenkort een transgender vrouw rennen?

Een goede reactie van Yannis op de beoordeling van Enola zou echter niet genoeg zijn om hem een ​​ticket voor de finale toe te kennen, aangezien het Lewis was die met eenparigheid van stemmen won. Bijgevolg zal hij komende zaterdag worden uitgesloten van de openbare stemming, in tegenstelling tot Enola, Leah, Tiana, Chris en Anisha die in gevaar zijn. Aan het einde van de avond zullen ze zeker het avontuur verlaten.