Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Betrokken bij een intimidatiezaak

Betrokken bij een intimidatiezaak

De beschuldigingen zijn serieus, accuraat, gedetailleerd en laten geen ruimte voor twijfel…

Laat vooral de sfeer achter de schermen zien originele groep, Nagoe’s heropleving boven France Inter zou echter nadelig zijn. De Belgische komiek, die een seizoen columnist was voor de show, onthulde via haar Instagram-account dat haar plotselinge vertrek uit het dagblad Nagui was ingegeven door “intimidatie door een zeer naaste medewerker van de presentator… Aan het einde van een opname van de show in maart 2022, schreeuwde die persoon tegen Letterlijk mijn gezicht, zo erg zelfs dat het een paniekaanval veroorzaakte die opriep tot tussenkomst van de brandweerlieden op Radio France… .

Ze lijdt nog steeds aan het trauma en voegt eraan toe: “Ik kreeg te horen dat ik dingen beledigde in het bijzijn van andere mensen, en geen van hen reageerde.” Op een andere dag zegt de persoon naar wie je verwijst: “Ik ben niet gestopt met lesgeven om mezelf te vinden met mensen zoals jij.” Dan stelt de jonge vrouw dat het geen alleenstaand geval is. Een andere columnist werd het slachtoffer van soortgelijke aanvallen van dezelfde medewerker.

Andere mensen, die niet meer met haar samenwerkten, vertelden me ook dat ze dezelfde dingen hadden meegemaakt.” Deze paar maanden samenwerking waren een beproeving. “Ik werd het zwarte schaap van de bende. Ik voelde me heel slecht en verloor alle vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten.

Heeft Naji enkele van de scènes bekeken die door de vorige columnist zijn verteld? Was hij zich bewust van het leed in zijn programma? Van haar kant, zei Laila Kaddour, presentatrice van het programma originele band En de voormalige leraar Frans heeft alle reden om zich zorgen te maken over deze gruwelijke beschuldigingen. Net als Nagui wilde ze niet reageren op controverses en haar familieleden niet toestaan ​​”poging tot manipulatie” en “lasterlijke en lasterlijke verklaringen” aan de kaak te stellen.

READ  Katusha, een aanwinst in zijn spel

Bij France Inter werpt de directeur programma’s een “groot misverstand” op. “Dit is een dispuut tussen Florence en een team originele band Het kan ook in veel teams. Mensen worden regelmatig boos vanwege de manier waarop ze dingen doen, of het gedrag van….” Een manier om dat te beseffen Originele balk Het zou niet echt op een vriendengroep lijken…

stenen rennen