Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beste patissier – “Ik huil van het lachen”, “Dit niveau van bloedbad”, “Ik nam mijn lieve Marilyn”: grapte Cléo op sociale netwerken na het testen van creativiteit

Cleo slaagde niet voor de creativiteitstest en maakte netizens aan het lachen.

Het is de terugkeer van Best Pastry Chef op woensdag 16 november op M6. Op dit punt in het avontuur wordt de concurrentie steeds heviger. De creativiteitstest was ingewikkeld voor de kandidaten die niet allemaal een cake maakten die aan hun verwachtingen voldeed… Dit was vooral het geval voor Cléo, die in ieder geval het voordeel had om netizens aan het lachen te maken.

Er zijn nog maar zes kandidaten over en ze strijden door de elfde week van de competitie in de Het elfde seizoen van Beste Patissier, op M6. Deze woensdag 16 nov. Cyril en Mercutte nam de genomineerden mee naar Hollywood, met drie verzonnen audities over strass-steentjes en pailletten. On This Show: maak een hit, een geweldige Franse banketbakkersklassieker, en werk deze bij. Voor technisch testen getekend MerkutHij vraagt ​​hen om een ​​”Hollywood Cake” te maken. Ten slotte vereist de derde en laatste uitdaging van de show dat ze een buste maken van hun idool, de persoon die ze dromen te ontmoeten of zouden willen ontmoeten.

Voor deze bijzonder complexe creatieve test, zelfs gekwalificeerd als de moeilijkste die de jury kent, hebben de genomineerden hun keuze gemaakt: Adelina kiest Michael Jackson, Nils kiest Albert Einstein, Benjamin kiest Kiss-zanger Gene Simmons, Manon kiest Igor Bogdanov en Sebastian, Marie Antoinette. Eindelijk, voor CleoHet zou Marilyn Monroe zijn.

Grappige resultaten voor netizens

Over het algemeen hebben deelnemers moeite om mooie foto’s van hun idolen te maken. Sommigen doen het erg goed, zoals Benjamin of Manon, maar de test blijft zwaar. Naast esthetiek is smaak ook belangrijk bij het kiezen van de winnaar van het evenement: het moet verfijnd zijn, niet te zwaar of walgelijk. Als de keuze voor Manon mensen aan het lachen maakte op Twitter, veroorzaakte het maken van Cléo’s cake een nog grotere reactie: netizens zijn absoluut hilarisch met het resultaat. Als ze allemaal mensen aan het lachen maken, verdient Cléo een speciale vermelding. Jurykant, Cyril Lignac aarzelde niet om een ​​grapje te maken over de esthetiek van de taart.

READ  Grote gezinnen: stam verlaat het programma, "gezondheidsproblemen" in overweging

video. Deze inhoud kan u interesseren