Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xiaomi stemt ermee in de Mi-naam voor zijn smartphones op te geven

Meer dan tien jaar na de eerste smartphone van het merk Mi besloot Xiaomi dit kleine voorvoegsel op te geven ten gunste van “gewoon” Xiaomi. Vanaf het einde van het jaar zullen de toekomstige producten van het merk Xiaomi 12 heten, niet Xiaomi Mi 12.

Binnenkort zal Mi niet geven De. Xiaomi Mi-smartphones worden binnenkort een “korte” Xiaomi, die alleen de merknaam omarmt. Een manier voor de fabriek om zichzelf te laten gelden en makkelijker te laten schitteren op internationaal niveau.

Volgens het bedrijf zal de verandering effectief zijn.”Vanaf het derde kwartaal van 2021Dus begrijp dat alle Xiaomi-aankondigingen vanaf nu deze aanduiding zullen aannemen.Dit zal met name het geval zijn voor de smartphones die Xiaomi op 15 september wil introduceren. De naamsverandering die we zagen bij de aankondiging van zijn nieuwste vlaggenschiptelefoon, de MIX 4. Dit is de eerste smartphone van het merk die de historische “Mi” -telefoon laat vallen, die werd verwacht onder de naam Mi Mix 4.

Is dit een eerste stap voor een bredere consolidatie en ook het opgeven van de naam Redmi? Dit lijkt niet op de agenda te staan, de officiële merkcommunicatie benadrukt het gebruik van “Xiaomi- en Redmi-logo’s onder het moedermerklogo” op zijn nieuwste apparaten. Xiaomi heeft geen enkele mogelijke wijziging genoemd in de naam van zijn interface, MIUI, die veel gebruik maakt van het “Mi” -karakter met zijn gemeenschap, bestaande uit “Mi Fans”. Aan de andere kant geeft de tag aan dat een bestand De categorie van Xiaomi- en Redmi-productlijnen wordt er ook op toegepast [son] ecosysteem en IoT-producten in de loop van de tijd”. Een assortiment dat alle soorten Mi-producten omvat, van slimme horloges tot scooters En elektrische fietsen, door Televisies.

READ  Miljoenen iPhones, smartphones en Android-apparaten dreigen op 30 september offline te gaan