Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xiaomi Mi draagbare fotoprinter Aangesloten printertest: compactheid en efficiëntie in een zak

We beginnen te wennen aan de foto’s van ZINK (zelfklevend) papier, en de weergave is helemaal origineel. Deze 5 x 7,6 cm opnames tonen niet de ouderwetse magie van Fujifilm Instax films, maar hebben – volgens de fabrikanten – meer natuurgetrouwe kleuren en een betere scherpte.

Deze draagbare printer biedt geen typische kleurmetingen. Tijdens onze metingen zagen we een gemiddelde delta E van 11,5; Ter herinnering: hoe hoger de delta E, hoe meer de afgedrukte kleuren afwijken van de verwachte kleuren. Er wordt geschat dat het minder dan 3 moet zijn, zodat het menselijk oog geen afwijkingen detecteert. Voor een Chinese drukker zijn het de gedempte rode, paarse en grijze tinten die het meest tot hun recht komen.

De Delta E rangschikt de draagbare Mi-fotoprinter echter niet bij de slechtste studenten. Fujifilm Instax Mini Link toont bijvoorbeeld een Delta E van 15,8, terwijl een bestand HP Sprocket Plus-printer Het werd gemeten op 10,7. Een van de meest betrouwbare printers was de Canon Zoemini, waarvan de Delta E daalde tot 6,2.

Vrij nauwkeurige opnamen

Wat de resolutie van de opnames betreft, kunnen we vaststellen dat ondanks de resolutie van 300 dpi de opnames een relatief bevredigend niveau van scherpte bieden, vooral in vergelijking met Instax-afdrukken. Voor een optimale kwaliteit adviseert de applicatie u om afbeeldingen te selecteren die de pixeldefinitie van 1560 x 1040 overschrijden.

referentie afdrukken
Mi. draagbare fotoprinter

We bereiken niet helemaal het toppunt van fotografische resolutie, maar de Mi Portable Photo Printer doet het bij uitstek. Het spijt ons echter voor het beeld dat nog steeds een beetje belicht is, wat de openbare weergave beïnvloedt. Om de algehele kwaliteit van de afbeeldingen te verbeteren, hebben we er vervolgens voor gekozen om twee aanpassingen aan te brengen. Dus door de helderheid iets te verlagen en de focus iets te verhogen, krijg je een indruk die dichter bij de originele foto komt.

READ  Wees gewaarschuwd, de opslagregels op Google Foto's en Google Drive veranderen in juni