Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox-update komt kort na Xbox Live-uitval in het weekend | Xbox One

Het weekend stond in het teken van verbindings- en toegangsproblemen met Xbox-games en -services. We discussiëerden Mislukking Toen ik aankwam, lijkt het nu beter te gaan. Het goede nieuws is dat de Xbox-teams iets hebben gevonden dat het in de toekomst nog beter zou moeten maken.

Binnenkort nieuwe Xbox-update

In een bericht, team Xbox-ondersteuning Ze zei dat ze een update had gepland die in de komende dagen zou worden gepubliceerd.

We hebben een aanzienlijke verbetering gezien in een probleem waardoor sommige gebruikers geen games konden kopen en spelen. We verwachten een volledige beperking in de komende dagen als een nieuwe update wordt uitgerold.

In een redactioneel artikel dat vandaag is gepubliceerd, hebben we het feit dat: Xbox-consoles zijn bijna onbruikbaar Wanneer dit type storing optreedt. Veel spelers hebben zelfs hun games niet kunnen starten, ook niet wanneer hun console offline is en wanneer de games al zijn gekocht.

Het lijkt erop dat DRM-beveiliging de vergelijking bederft, en we hopen dat Microsoft de boodschap kan horen en hun systemen kan ontwikkelen zodat games altijd offline toegankelijk zijn.

READ  Nikon Nikkor Z MC 50mm f/2.8 review: Een efficiënte en gebruiksvriendelijke macrolens