Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Horizon 6 is officieel in ontwikkeling, Playground heeft |  Xbox One

Forza Horizon 6 is officieel in ontwikkeling, Playground heeft | Xbox One

Playground Games heeft momenteel drie games in ontwikkeling binnen haar teams. De eerste volgt Forza Horizon 5De tweede is mytheEn de derde Forza Horizon 6waarvan de ontwikkeling officieel is begonnen.

Forza Horizon 6 in ontwikkeling en pre-productie

Forza Horizon 6 – Concept van Petrodonzelli

Deze keer is het officieel sinds de Britse ontwikkelaar een bestand heeft gepost advertentie Rekruteer een leveldesigner die zich bij het Forza Horizon-team voegt voor de volgende game van de populaire franchise.

Je maakt deel uit van het leveldesign-team in de aankomende AAA-titel en je bent verantwoordelijk voor het creëren van leuke en speelbare game-ervaringen. Tijdens de pre-productie werk je nauw samen met omgevingskunstenaars om white box-omgevingen te creëren en te repliceren die de belangrijkste gameplay-concepten demonstreren.

Als lid van het ontwerpteam is de aangewezen persoon verantwoordelijk voor grote delen van de gamekaart en een team van junior-collega’s om hem op zijn missie te begeleiden.

Er is natuurlijk geen verdere informatie gefilterd en het zal nog steeds nodig zijn om enige tijd te wachten voordat je de nieuwe bestemming of het nieuwe land kent om deze in de volgende game te ontdekken. Als we veel hebben gehoord over Japan voor Forza Horizon, zijn alle opties vandaag nog steeds ontgrendeld, deel gerust uw wensen in de opmerkingen of op meningsverschil.

READ  OPPO Zoek de X3 Lite 5G-behuizing