Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Series X is rond 20.00 uur op voorraad in de Microsoft Store. HIER (UITVERKOCHT)! | Xbox One

Velen van jullie wachten en kijken naar de situatie Aandelen van Xbox Series X op Xboxygen! Of het nu op sociale netwerken is, op onze Discord of ergens anders, dit is het moment om te gaan, want de Microsoft Store wordt rond 20.00 uur gelanceerd door Xbox Series X in plaats van 19.00 uur. Het kan tot 20.30 uur duren.

> Bestellen bij Microsoft Store

Volgens Microsoft zal dit de laatste golf van aandelen zijn tot Kerstmis! Helaas moest je opnieuw heel snel zijn om de console in slechts een paar minuten uit te putten!

Waar zijn de Xbox Series X-aandelen?

Het einde van 2020 is een ritme van verschillende vage stocks met de breuken van de Xbox Series X. Het eerste debuut van 2020 komt aan in 2021, de voorraad is groter, meer vraag om Microsoft op dit moment te lanceren .

We hebben de afgelopen maanden verschillende waarschuwingen geplaatst, maar de vraag is nog steeds erg groot en de verwachting is dat het tekort in de loop van de maand tot medio 2022 zal aanhouden.

We weten dat Microsoft elke 10/15 dagen aan partners levert. Als je vandaag geen console kunt krijgen, zijn er binnenkort andere kansen. Met betrekking tot Xbox Alle toegangHet is nog steeds alleen verkrijgbaar in de winkels in Fnac en Micromania. Momenteel is Unlimited niet online beschikbaar.

Zoals gebruikelijk zal Xboxygen al enkele maanden de voorraadstatus blijven volgen en je op de hoogte houden, zodat iedereen zichzelf kan uitrusten zoals hij wil.