Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sortie imminente pour la version next-gen van The Witcher 3: Wild Hunt? | Xbox One

De volgende generatie release van de beruchte RPG van CD Projekt Red werd al meer dan een jaar geleden aangekondigd, maar de officiële release lijkt eerder dan verwacht te komen. In feite, The Witcher 3: Wild Hunt volledige editie Gepromoveerd tot de volgende generatie door PEGI.

aanstaande exit?

The Witcher 3: Wild Hunt, oorspronkelijk uitgebracht in 2015, heeft miljoenen spelers gespeeld dankzij de rijkdom van het universum en zijn geschiedenis. Polen van CD Projekt Red hebben een goudklompje ontwikkeld dat, zelfs vandaag de dag, een van de beste RPG’s in de geschiedenis is. Met een upgrade van de volgende generatie en alle aanvullende content krijgt The Witcher 3: Wild Hunt een make-over die licentiefans die er in betere definitie naar willen terugkeren, en nieuwe en nog niet gespeelde gamers zal bekoren. Vanaf 2015.

Deze nieuwe versie is vermeld door PEGI (European Video Game Rating Authority) zoals gerapporteerd door Gematsu. De datum van 10/19 betekent niet dat de next-gen-versie vandaag beschikbaar zal zijn, maar we kunnen er legitiem van uitgaan dat dit niet lang zal duren. We houden u op de hoogte van de voortgang van dit onderwerp.

READ  Deze ontdekking bevestigt nogmaals de verbazingwekkende vooruitgang van Einstein in zijn tijd