Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gynoug: de buitengewone Mega Drive-showcase voor bestaande consoles – Nieuws

in plaats van Glancer Wat vooral bekend was bij importliefhebbers, de naam Jinog Het zou voor Mega Drive-bezitters thuis iets kunnen opschudden. Als we de populaire schietspellen van de machine niet meerekenen, wat een ernstige anomalie is, dan had deze titel die op 25 januari 1991 in Japan werd uitgebracht het recht op distributie in de Verenigde Staten (onder de naam rozenvleugels) en in Europa in hetzelfde jaar. Je hebt misschien alleen het uiterlijk van zijn jas en zijn heroïsche figuur ontmoet, een gespierde engel met een vuist naar de hemel geheven.

Maar als je Mega Drive het voorrecht hebt gehad om deze cartridge te proeven, ben je ongetwijfeld gekenmerkt door het verwarrende universum van deze titel, ver van genrestandaarden, een soort duistere fantasie met angstaanjagende vijanden, vooral die gruwelijke bazen die eruitzien als biomechanische monsters. Heksenverschrikkingen die we te danken hebben aan Satoshi Nakai (juffrouw AnikiEn ColdceptEn Resident Evil Code Veronica) die tijdens een interviewen Niet beïnvloed door Japanse acts als Tetsu Zelfs niet door HR Giger, maar door film Duin Geschreven door David Lynch en Baron Harkonen.

Misschien meer dan verschillende dieren en omgevingen (oceaan op niveau 2, gotische burcht op niveau 3, fabriek op niveau 4), Jinog Maak indruk op de muziek van Noriyuki Iwadari (maan-En GrandiaEn aas advocaatNog steeds een rookie, maar volledig ontketend en met de bedoeling misbruik te maken van Yamaha’s Mega Drive-synthesizer.

Hier zijn geen non-fictiescènes Japanse strips Manier Glancer : De speler weet alleen dat hij de rol speelt van een engel genaamd Wor in de hoop de wereld van Icus te redden van een gemuteerde familie onder leiding van een zekere Destroyer. Het einde van het script, het begin van de uitdaging. omdat Jinog Het was ook vooral een vrij hoge moeilijkheidsgraad. Ondanks de indrukwekkende dekking van het vuur van onze gevleugelde held, wiens vuurkracht groter wordt wanneer hij blauwe en rode bollen vangt, is het minste contact met de vijand (of spektakel) synoniem met een paar vliegende vleugels en een minder leven. Omdat er geen onbeperkte credits zijn, is het vreselijke niveau 5, dat plaatsvindt in een organisme waarvan we de aard ervan niet eens willen weten, in veel pogingen zelfs eerder waar geweest dash baas laatste.

READ  ASRock presenteert de 7900 XTX Taichi White!

Kortom, we zullen geen nee zeggen tegen het toevoegen van “Toegankelijkheidsfuncties” waarmee u ongetwijfeld op elk moment terug kunt komen, zoals in de havens van Glancer. Net als de laatste, laat los Jinog Op onze huidige consoles is het een uitkomst omdat deze titel nooit in een Mega Drive-gamecollectie is opgenomen (en nog minder op de Mega Drive Mini) en pas op 20 mei 2008 op de Japanse Wii Virtual Console is uitgebracht. Geadverteerde gameprijs Voor november 12e op de pagina Microsoft StoreHet is nog niet gemeld, maar we hopen dat het zo mild is Glancer (6 euro op de console naar keuze).

  • Om ook te lezen | Masaya: Wanneer nostalgie een label wordt