Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung presenteert de eerste officiële preview van zijn software-interface

Tijdens de nieuwe Unpacked-conferentie presenteerde Samsung een officiële preview van One UI 4, de volgende versie van zijn software-interface.

One UI 4.0 (Android 12): Samsung geeft de eerste officiële blik op de software-interface

De Samsung Galaxy Unpacked op woensdag 20 september was een kans voor de Koreaanse fabrikant om verschillende nieuwe functies te introduceren: naast de Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, Wie heeft recht op 49 kleurencombinaties En een prijsstijging van honderd euro, dat is mooi meegenomen Eén gebruikersinterface 4.0 Wat de meeste aandacht trok.

Eén UI 4.0, geen grote verrassing

De volgende versie van de door Samsung ondertekende software-interface is officieel geïntroduceerd. Het meest opvallende kenmerk is ongetwijfeld de mogelijkheid om een ​​aparte kleur te kiezen die in uw hele systeem zal verschijnen. Een beetje zoals Monet, de belangrijkste Material You-functie in Android 12.

Maar ook dit is niet verwonderlijk, Omdat de bètaversie van de interface de kleur al heeft aangekondigd. Bovendien zal One UI 4.0 centraal staan ​​​​voor nieuwe rotatie en tools die zullen worden geïntegreerd in de hoofdinterface. De Aziatische reus heeft ook aan zijn eigen emoji gewerkt, die kan worden gecombineerd om een ​​nieuwe te maken. Aangepaste Halloween-emoji’s zullen in het spel zitten.

Foto Remaster en Extra Dim

Samsung noemde ook de Extra Dim-functie, waarmee je de helderheid van je scherm kunt verminderen tot meer dan wat het systeem eigenlijk kan doen. Aan de andere kant snijdt en extraheert de Photo Remaster-optie het onderwerp van een eerder gemaakte foto, en tekent daarop (via de S Pen en Galaxy-tablet) om alles aan te passen.

De publicatiedatum is echter niet vermeld.