Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Facebook (het bedrijf) kan binnenkort van naam veranderen

Een nieuw tijdperk met een nieuwe naam voor Facebook? volgens Gespecialiseerde site The Verge, California Corporation, die kruist turbulentie periodeVolgende week zou het de oprichting van een nieuw moederbedrijf moeten aankondigen dat toezicht zal houden op de verschillende diensten (Facebook, Instagram, WhatsApp, Oculus, enz.).

Doelwit ? Kijk naar de toekomst, vooral het “Multiversum”, dat verbonden universum dat virtuele en augmented reality combineert, wat Mark Zuckerberg ziet als de toekomst van het web. Maar de critici beweren dat weglopen van een naam die giftig is geworden na herhaalde controverse geen goochelarij is.

Volgens The Verge wordt de nieuwe naam naar verwachting onthuld op de Connect-conferentie op donderdag 28 oktober. Hij wordt angstvallig bewaakt binnen de administratie en zal spiritueel verbonden zijn met en met het multiversum horizonHet virtuele sociale platform ontwikkeld door Facebook.

Facebook zal niet de eerste zijn die dit doet. In 2015 creëerde Google de Alphabet-architectuur (waarop Google, Waymo, Deepmind, Verily, etc. zijn gebaseerd). Maar de naam verspreidde zich nooit onder het grote publiek. Snapchat heeft zichzelf in 2016 ook omgedoopt tot Snap.

” verander het onderwerp “

“Facebook gelooft dat het veranderen van zijn naam kan helpen het onderwerp te veranderen”, zei de anti-Facebook-vereniging, die zichzelf ironisch genoeg de “Real Facebook Oversight Board” noemt, in een verklaring. “Het is een teken dat ze bereid zijn om alles te doen om de aandacht af te leiden van hun falen om hun haatvolle platforms op te ruimen. Hoe ze zichzelf ook noemen, het probleem blijft onopgelost, (…) ze hebben echte, onafhankelijke regelgeving nodig , onmiddellijk”, vervolgt de vereniging.

READ  Op de bodem van de Middellandse Zee jaagt 'BathyBot' op de mysteries van de 'donkere oceaan'

“Als je een product dat niet meer werkt een nieuwe naam geeft, zullen mensen snel begrijpen dat het nieuwe merk dezelfde problemen heeft”, tweette Benedict Evans, een onafhankelijke analist die gespecialiseerd is in Silicon Valley. “De beste aanpak is om het probleem op te lossen en vervolgens een nieuw merk te creëren dat het nieuwe product weerspiegelt,” vervolgde hij.

Het bedrijf dat blijft Jarenlang schandalen, heeft een bijzonder moeilijke pass sinds France Hogan, Voormalig klokkenluider medewerker, lekte interne persdocumenten en beschuldigde het platform ervan door te gaan “Winst vóór beveiliging” van zijn gebruikers. Gekozen Republikeinen en Democraten lijken zelden in te stemmen met pogingen om het bedrijf te reguleren. Het veranderen van de naam verandert daar niets aan.