Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Series X en S: Dolby Vision en Dolby Atmos twee jaar exclusief | Xbox One

We weten van exclusieve games, maar de Xbox-teams hebben zojuist aangekondigd dat Dolby Vision- en Dolby Atmos-technologieën twee jaar lang exclusief voor het merk zijn.

Xbox en Dolby twee jaar naast elkaar

oproepen Dolby Vision en Dolby Atmos op Xbox Al heel lang op Xboxygen omdat de lijst met games die beschikbaar zijn in Dolby Atmos op Xbox echt groot is. Cyberpunk 2077 filmEn de versnellingen 5 of Call of Duty Warzone. Plicht Het maakt deel uit van die games die Dolby Atmos-soundtrack bieden voor de meest effectieve aanpassing in de game.

Wat Dolby Vision betreft, is het een ander verhaal omdat de games die beschikbaar zijn in Dolby Vision nog steeds weinig in aantal zijn. En ter herinnering: Dolby Vision is een dynamische HDR-oplossing. Dat wil zeggen, in plaats van een enkele helderheidsinstelling voor een hele film of game, heeft Dolby Vision veel informatie om de helderheid scène na scène dynamisch aan te passen. Het doel is natuurlijk om de best mogelijke helderheid te krijgen, en dus de meest nauwkeurige kleuren, afhankelijk van de verschillende beperkingen die worden opgelegd door het beeld en de ontwikkelaars.

Slechts een paar dagen geleden kondigde Microsoft de beschikbaarheid aan van Dolby Vision op Apple TV Dat weten we ook Xbox Insiders kunnen Dolby Vision uitproberen In sommige games onder preview. Op dit moment is het ook niet mogelijk om te genieten van Dolby Vision in 4K-resolutie bij 120Hz, maar LG heeft beloofd deze functies “binnenkort” naar de OLED-modellen van 2021 te brengen.

De Xbox-serie X | De S is sinds de release compatibel met Dolby Atmos en Dolby Vision zal in 2021 op deze consoles aankomen, en beide technologieën blijven twee jaar exclusief voor het Xbox-ecosysteem.

Xbox Frankrijk heeft vandaag aangekondigd dat Dolby Atmos- en Dolby Vision-technologieën gedurende twee jaar exclusief voor Xbox zullen zijn. Dus ze zouden vanaf november 2023 PS5 kunnen bereiken als we rekenen op de release van de nieuwste Xbox-consoles.

READ  Gegrilde steak, verbrand poeder, bessen? Op zoek naar het geheim van de componenten van het parfum van de ruimte

Het is natuurlijk onmogelijk om de visuele versterking waar te nemen op een niet-Dolby Vision-scherm (bijv. een smartphone of pc), en het is noodzakelijk om te profiteren van een compatibele tv (bijv. LG OLED-tv’s) om van het scherm te genieten. . Neem gerust een kijkje op ons profiel op De beste tv’s voor Xbox Series X. Om de beste modellen te vinden.