Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Intel vervormt de M1-chip opnieuw in een game-gerichte campagne

Eerder dit jaar lanceerde Intel een “You’re Not on a Mac”-campagne om de nieuwe M1-chip van Apple in diskrediet te brengen. Deze verbinding bracht verschillende tekortkomingen van Apple-computers aan het licht, zoals het niet kunnen spelen of het ontbreken van een touchscreen. De oprichter heeft ook verschillende normen uitgegeven (waarvan sommige: Het was twijfelachtig) om de superioriteit van zijn processors te bevestigen.

Foto: Intel

De betrekkingen tussen de twee nieuwe rivalen zullen niet verbeteren na de uitzending van een nieuwe campagne die gisteren werd gepresenteerd op Computex 21. Dit werd onthuld ter gelegenheid van de lancering van de elfde generatie H-serie processors.

Volgens het bedrijf zijn Macs inferieure producten vanwege de incompatibiliteit met games: de fabrikant maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​lijst met titels te publiceren, een van de meest populaire, die niet compatibel zijn met macOS. Een argument dat zeker niet van gisteren was – op iOS slaagde Apple erin uitgevers en spelers bij elkaar te brengen – maar het blijft geldig: afgezien van emulatie is het momenteel onmogelijk om Windows rechtstreeks op een Mac M1 te installeren.

Foto: Intel

Intel heeft ook een benchmark uitgebracht voor de 16-inch MacBook Pro (het krachtigste apparaat dat momenteel beschikbaar is) ten opzichte van de Intel-computer. Het is niet verwonderlijk dat dit in het voordeel is van Intel, dat de tests zorgvuldig heeft gekozen. De campagne promoot ook het feit dat veel makers gamers zijn en vice versa.

gevraagd door PCGamerRyan Schrute, Chief Performance Strategist bij Intel, rechtvaardigde deze campagne met het feit dat Apple dat niet deed Geen mysterie voor consumenten om over te stappen op hun eigen verwerkers En nu beschouwt hij Cupertino als een concurrent.

READ  Blue Origin klaagt NASA aan voor de federale rechtbank voor de selectie van het maanlandingsvaartuig van SpaceX