Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PowerVision S1 is het ultieme installatieprogramma voor smartphones, en daarom

Met de S1 is PowerVision erin geslaagd de ultieme smartphone installer te creëren. Dit is waarom het zo’n uniek product is.

Smartphonehouders worden een steeds populairder accessoire. De meeste zijn echter beperkt tot deze ene installatiefunctie. Met S1, PowerVision, Al bekend om zijn drones En andere camera’s, gewoon Ik ben erin geslaagd om niet alleen het ultieme installatieprogramma te bouwen, maar zelfs het perfecte smartphoneaccessoire. De perfecte metgezel die al uw accessoires zal vervangen.

Hoewel het zeker een 3-assige stabilisator is, is de PowerVision S1 daar niet toe beperkt, integendeel. Het is meer dan alleen een stabilisator, het is in feite het accessoire dat zal fungeren als het zenuwcentrum voor het maken van inhoud op smartphones. Beschermhoes, houder, draadloze oplader en camerahouder tegelijk. Je hebt alles gemakkelijk op één plek. Een echt alles-in-één apparaat, klaar om aan al uw behoeften te voldoen. De demovideo vat de mogelijkheden samen:

PowerVision S1: Ingenieuze 3-assige stabilisator

Net als bij de hoofdfunctie: drieassig stabilisatieapparaat. De PowerVision S1 heeft ’s werelds kleinste gemotoriseerde stabilisator. Het compenseert al je subtiele gebaren en bewegingen voor vloeiende tracking shots en vermijdt alle ongecontroleerde gebruikersbewegingen. Als je ooit hebt geprobeerd iets op armlengte te fotograferen, weet je hoeveel verschil het kan maken in termen van waargenomen kwaliteit en of je de camera aan de voorkant gebruikt voor al je vlogs, of de camera aan de achterkant om te fotograferen. van de profs. Om te allen tijde een perfecte framing te garanderen, is de PowerVision S1 zelfs in staat om de gebruiker automatisch te volgen wanneer deze de smartphone tegenkomt.

READ  Als uw geheime CB-code op deze lijst staat, loopt u een groot risico om gehackt te worden

Je vindt natuurlijk ook de gebruikelijke bedieningselementen op de handgreep met een joystick waarmee je de richting van de stabilisator handmatig kunt aanpassen om opnamen te maken zoals de andere gebruikelijke bedieningsknoppen. De telefoon werkt nog steeds perfect en bovendien kun je spelen met de traditionele parameters van het apparaat en met de verschillende video- en fotomodi die je apparaat biedt.

conservatief statief

Als 3-assige stabilisatie de kern vormt van de PowerVision S1, weet het merk dat het nu gemeengoed is om live content te streamen. Als je jezelf handmatig kunt fotograferen voor vlogs, moet je ook regelmatig je handen vrij gebruiken. Daarom verbergt de PowerVision S1 een statief in het handvat om over te schakelen naar de streamingmodus. De gepresenteerde modulariteit zal het mogelijk maken om gemakkelijk te wisselen tussen handmatige rotatie en “te voet” rotatie.

Dit is bijvoorbeeld ideaal als u een close-up foto wilt maken voordat u terugkeert naar de Face Camera. Dit gebeurt in drie bewegingen. Een voet die ook heel praktisch is om op afstand te werken als je je smartphone gebruikt voor videoconferenties.

Intelligent magnetisch bevestigingssysteem

Als het met alle smartphones werkt, is de iPhone 12 de perfecte aanvulling op de PowerVision S1 die erop kan vertrouwen dat MagSafe op de smartphone blijft plakken. Voor retentie gebruikt de PowerVision S1 geen koppelingssysteem zoals de meeste bevestigingsmiddelen, het vertrouwt op MagSafe om binnen enkele seconden aan te sluiten en los te koppelen. Het is merkbaar praktischer en ook eleganter. Dat is in ieder geval bij de iPhone 12 het geval.

READ  Twee politieagenten die tijdens een overval op Pokemon-stalking gingen, werden ontslagen

U kunt als optie ook investeren in een beschermhoes die het systeem integreert voor extra flexibiliteit. Als je hem niet nodig hebt, klap je de houder uit en houd je de hoes erop om te voorkomen dat je telefoon eruit valt, en als je hem nodig hebt, wordt hij binnen een seconde bevestigd. Er is bijzonder goed over nagedacht. Daarnaast bevat dit hoesje een klein voetje om je telefoon in te plaatsen. Er zijn gevallen van veel smartphone-referenties, wat betekent dat PowerVision en zelfs zonder de S1 compatibel blijft met alle smartphones omdat het traditionele montagesysteem er nog steeds is.

Geïntegreerd draadloos opladen

PowerVision S1 werkt ook als draadloze oplader // Credit: PowerVision

Auto-mounts gebruiken bijna altijd een batterij om de motoren van stroom te voorzien, en vaak helpt dit ook om de telefoon onderweg op te laden. De PowerVision S1 doet dit nog beter omdat hij dit draadloos doet, waardoor hij beter compatibel is met de iPhone 12 (evenals alle andere telefoons die draadloos kunnen worden opgeladen). Het kan dus fungeren als een draadloos laadstation wanneer u het nodig hebt. Laad uw smartphone tegelijkertijd met de houder op met een enkele kabel ’s nachts… of laad accessoires onderweg op, zoals bijvoorbeeld AirPods Pro.

Een volledige set accessoires om verder te gaan

Als de PowerVision s1 echt een compleet product is, kun je verder gaan met verschillende accessoires: een sigarettenaanstekeroplader, een groter statief, de beschermhoes met de ingebouwde houder waar we het hierboven over hebben, of zelfs verschillende magnetische bevestigingssystemen, voor uw auto in het bijzonder, wat best praktisch is om de GPS van uw telefoon te gebruiken.

READ  Apple geeft toe dat zijn webcams waardeloos zijn... en ze vinden ze opnieuw uit op hun eigen manier

Kort

Kortom, hier is alles wat de PowerVision S1 te bieden heeft:

  • Compacte en opvouwbare vorm
  • Werkt met veel smartphones
  • lichtgewicht
  • 3-assige actieve stabilisatie
  • Veel accessoires beschikbaar
  • Werkt met al je favoriete apps

PowerVision S1 is nu beschikbaar voor pre-orders via IndieGogo, Door nu te bestellen U profiteert van een korting van circa 50% op het artikel.

Ontdek PowerVision S1