Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het is tijd om uw keuze te maken

Nadat WhatsApp in zijn privacybeleid is verlopen, is het tijd ervoor Deadline Google Foto’s Uiteindelijk helemaal gratis. Vanaf morgen laat de app je niet wachten om je beslissing te nemen. Als u meer dan 15 GB aan foto’s en video’s hebt opgeslagen, U zult moeten betalen.

Als de informatie u snel in de oren klinkt, is dat het ook: Sinds 12 november 2020 dat Google op de hoogte is gesteld van zijn besluit. Tot die tijd gebruikten Android-gebruikers Google Foto’s onbeperkt op hun apparaten, zolang ze hun foto’s maar in een bestand opsloegen. formaat van hoge kwaliteit In plaats van “beste kwaliteit” (werkelijke grootte, geen compressie).

Nu, ongeacht het afbeeldingsformaat, moet u door de kassa gaan als u de service comfortabel wilt kunnen gebruiken. Werkelijk, Alleen de eerste 15 GB Foto’s zijn gratis. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt dezelfde 15 GB gedeeld met de Google Drive-cloud die u waarschijnlijk ook gebruikt. Om verder te kunnen gaan biedt het bedrijf ‘Google One’ aan.

Wat zijn de oplossingen?

Om je te begeleiden bij je keuze geven we eerst een tutorial om daar achter te komen Uw Google Foto’s-bestanden exporteren naar een ander platform. Vervolgens hebben we een paar dagen geleden een gids opgesteld over: Alternatieven voor Google Foto’s. Ze omvatten met name Apple en iCloud (50 GB voor 0,99 euro per maand), pCloudOf Dropbox of zelfs Microsoft 365 en iDrive.

Wat zijn de prijzen om op Google Foto’s te blijven? In de Google One-aanbieding wordt 100 GB opslagruimte aangeboden voor een maandelijkse betaling van € 1,99 per maand, of 19,99 euro per jaar. Dan is er een 200GB abonnement beschikbaar voor € 2,99 per maand of € 29,99 per jaar. Het meest complete abonnement is 2TB voor € 9,99 per maand of € 99,99 per jaar.

READ  Met Android 12 wordt een dubbele tik op de achterkant van de telefoon (eindelijk) tastbaar

Houd er rekening mee dat Google u niet op de hoogte zal stellen van deze wijziging als u de limiet van 15 GB niet nadert. Veel gebruikers hebben automatische cloudsynchronisatie nog niet ingeschakeld en zullen dit merken als ze van smartphone willen wisselen.

Dus neem vandaag de tijd om erover na te denkenZelfs als het je nog niet heeft gestraft, moet je je opslagservice goed kiezen en niet zomaar bij Google blijven. Als je een apparaat uit het Google Pixel-assortiment hebt, kan dat nog steeds Onbeperkte online opslagMaar alleen via de optie voor beeldcompressie.