Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De schandalige gele ster-badge

Een winkel in Tennessee verkocht insignes die deden denken aan die welke tijdens de Tweede Wereldoorlog aan joden werden opgelegd, bericht de New York Times.

Gele Davidster-emblemen met de letter “Unvaccinated” werden verkocht in een hoedenwinkel in Nashville, Tennessee, VS. Verenigde staat, meld het The New York Times. hatWRKS zei in een Instagram-bericht dat later werd verwijderd dat de emblemen voor vijf dollar werden verkocht. Een bericht kreeg veel kritiek op sociale media, waardoor demonstranten zich op zaterdag 29 mei voor de winkel verzamelden. Demonstranten droegen borden met de tekst ‘No Nazis in Nashville’ en ‘Selling Hats No Hate’.

“Mijn hoop was om mijn oprechte bezorgdheid en angst te delen”

In een ander bericht beschreef de winkel ook “winkelen zonder masker”. Hij promootte ook de complottheorie dat vaccins microchips bevatten. “Alle niet-gevaccineerde mensen worden buitenspel gezet, gebrandmerkt en gevraagd om een ​​masker te dragen. Wat gebeurt er daarna?”, vroeg de winkel in zijn post.

Na de controverse zei hoedenbedrijf Stetson dat het zou stoppen met de verkoop van zijn producten in de winkel, “vanwege aanstootgevende inhoud en meningen gedeeld door hatWRKS.”

Het management van de winkel reageerde op de kritiek en zei dat ze “de geschiedenis veel meer respecteren door aan de kant te staan ​​van degenen die in de strijd zijn gevallen in plaats van door stilte en naleving te bieden.” […] Lees verder

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud:

READ  In het belang van de wetenschap is de inktvis op weg naar het internationale ruimtestation