Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De succesvolle lancering van het vrachtruimtevaartuig Tianzhou-2

Aanstaande zaterdag is deChina National Space Administration (CNSA) Vrachtruimteschip gelanceerd Tianzhou-2 Wie moet de eenheid verankeren? tianhe Voor het nieuwe Chinese ruimtestation, dat in een baan om de aarde wordt gebouwd. Het ruimtevaartuig werd gelanceerd in Om 12 55 GMT Vanaf de lanceerplaats van het ruimtevaartuig Wenchang (in de noordoostelijke provincie Hainan, Zuid-China) aan boord van een raket Chang Cheng 7.

De China Lucht- en Ruimtevaarttechniek Bureau (CMS) zei dat « Na 604 seconden lancering scheidde het vrachtschip zich met succes van de raket en kwam in de aangewezen baan, en de lancering werd als succesvol erkend. ». Tianzhou -2 Het is de tweede van 11 missies die nodig zijn om China’s eerste zelfontwikkelde ruimtestation in 2022 te voltooien, en volgt op de lancering van de hoofdeenheid الوحدة tianhe einde van april.

De lancering van de raket was vertraagd

Het drie-eenheid ruimtestation zal concurreren met het enige andere station in dienst, de Internationaal ruimtestation (ISS), Ondersteund door landen als Verenigde staat, De Rusland en de Japan. De China Hij mocht niet deelnemen aanIS door Verenigde staat. Tianzhou -2 Wordt onafhankelijk gedockt met tianhe, die toekomstige astronauten zal leveren. De lancering van de raket was op 20 mei aangekondigd, maar werd om technische redenen uitgesteld. Tianzhou -2 De lading met 1,95 ton brandstof en 4,69 ton andere materialen moest worden afgeleverd bij de terminal Tiangong.


READ  Deze nieuwe brandstofzwendel is een nachtmerrie, steeds meer Fransen maken zich zorgen en het kan je duur komen te staan!