Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox reageert op verzoeken om “Platinum Achievements” zoals PlayStation | Xbox One

Xbox vond de successen en trofeeën uit en democratiseerde ze op de console. PlayStation volgde later dit voorbeeld, maar het merk Sony heeft één item dat Xbox niet heeft: de Platinum-trofee.

Platinaspel, de ultieme beloning

Op de Xbox heeft elke game ongeveer 1.000 g (Gamerscore-punten). Dit zijn enkele tientallen prestaties die kunnen worden ontgrendeld door specifieke acties in games uit te voeren, zoals het voltooien van een hoofdstuk van het verhaal, het vinden van een lijst met items of het uitvoeren van een speciale actie.

Op PlayStation is het systeem hetzelfde, behalve dat het om trofeeën gaat. Maar er is één punt dat de PlayStation onderscheidt van de Xbox: de Platinum Cup, die je krijgt als je alle andere punten haalt. Uit deze subtiliteit is ook de terminologie geboren, omdat we het later hadden over het “platiniseren” van zijn games. Sommige spelers overschrijden ook de 2.000 draaitafels, dus veel spellen zijn volledig voltooid.

Xbox heeft al gekeken naar de kwestie van “platina”-prestaties.

Jason Ronald, een van de ingenieurs die aan de Xbox Series X hebben gewerkt | S als platform staat het onderwerp in de podcast. ijzeren meesters Op de vraag om het equivalent van Sony’s Platinum Awards of een andere erkenning voor het voltooien van de game.

Die opmerkingen hebben we zeker gehoord. Prestaties zijn leuk omdat iedereen de spellen anders speelt. We denken echt na over hoe we mensen kunnen belonen die spelen zoals ze willen en de games die ze willen.

Er zijn spelers die de voorkeur geven aan teamplay. Wat doen we om ze te belonen en hun vooruitgang te laten zien of dat soort dingen? Er zijn andere mensen die graag veel verschillende games spelen, dus hoe gaan we om die investering te doen? Dan zijn er andere mensen, zoals ik, die doorgewinterd zijn en letterlijk alles in het spel willen afmaken.

Jason Ronald voegt eraan toe dat er een balans moet worden gevonden, maar dat is een probleem dat ze bij Xbox al kennen. “Er valt vandaag niets aan te kondigen, maar het is zeker een prioriteit voor ons als we naar de toekomst kijken.”

READ  Pokémon Legends Arceus presenteert een nieuwe visuele officiële releasedatum

Interesse in dit soort ultieme bonussen? Laat het ons weten in de reacties en/of stem in de Twitter-enquête hieronder.