Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon-gekte, 10 XXL-deals voor deze maandag

We gaan officieel de populaire Amazon Black Friday-week in. Sinds maandagochtend zijn er tienduizenden nieuwe shows online beschikbaar gekomen. Om uw werk te vergemakkelijken, hebben we hieronder alleen de meest relevante geselecteerd.

Goede plannen voor nu: 🔴

Computers/Tablets/TV:
Smartphones en forfaits:

Duikers:

Bekijk alle shows

Black Friday bij Amazon en anderen namen vandaag een nieuwe wending. De meerderheid van de spelers heeft alle shows geformaliseerd die tot eind volgende week zullen plaatsvinden. Iedereen koos ervoor om de bezuinigingen over de hele periode te verdelen, zodat ze niet afhankelijk waren van één dag (vrijdag). Als je in de gelegenheid bent, raden we je aan om nu een rondleiding te volgen op deze sites.

Voor degenen die het erg druk hebben, onze lijst wordt regelmatig bijgewerkt. In één oogopslag ziet u alle Black Friday-deals op Amazon en online verkopers in Frankrijk. Maak een bladwijzer voor deze webpagina om uw taak te vereenvoudigen. Zo ben je altijd met één klik weg van de toptips van deze week.

Black Friday op Amazon en elders

Dit jaar begon Black Friday op Amazon, Cdiscount en anderen iets eerder dan verwacht. In de loop der jaren is de geschiedenis van het evenement zo ver gaan dat het mogelijk is verleidelijke kortingen te vinden bij elektronische handelaren. De Black Friday-week begint echter echt op maandagochtend. Sinds het ochtendgloren zijn alle deelnemers volledig bij het proces betrokken.

Als Black Friday op Amazon een standaard is, dan heeft de online handelaar verre van de controle over het huidige proces. Hij wordt op de voet gevolgd door andere even beroemde spelers, zoals de wereldleider AliExpress, die de dans betreedt. Deze laatste onthulde deze maandag een reeks bijzondere optredens. Verlaagde prijzen gevonden op OnePlus 9: de Pro-versie kost slechts € 509 in plaats van € 919.

READ  Zelfstudie - Hoe het paneel Nieuws en interesses uit te schakelen via de taakbalk van Windows 10?

Naast Black Friday op Amazon en AliExpress zijn er ook gereduceerde prijzen bij Franse handelaren zoals Cdiscount, Fnac of Boulanger. Net als vorig jaar valt Cdiscount op met enorme aanbiedingen op producten van populaire merken. Deze laatste steunt zijn inspanningen zo sterk dat hij dankzij kortingen op populaire referenties op het niveau van zijn Amerikaanse evenknie zit.

Zoals we al zeiden, wordt Black Friday ook live uitgevoerd op de websites van sommige merken. Sinds vrijdag hebben Dyson en Samsung de lat hoger gelegd door de prijzen van hun domeinen te verpletteren. Veel standaarden zijn niet beschikbaar, en het zou niet verwonderlijk zijn als de resterende eenheden vanavond weg zouden zijn – vooral op draadloze en zakloze stofzuigers.

Om Black Friday op Amazon te bekijken, vind je het hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon

Wat zijn de Black Friday-deals?

Op Black Friday hebben Amazon en anderen geen beperkingen: ze richten zich op alle grote merken. Of het nu Apple, Bose, Philips, Sony, Samsung of Xiaomi is, ze bieden allemaal hoge kortingen op duizenden referenties. Dit proces is het beste van het jaar om de laagste prijzen te vinden, en dat is ook de reden waarom het succes in de loop van de tijd exponentieel is.

Sinds het begin van Black Friday op Amazon hebben we enorme deals gezien voor premiumproducten op Amazon. De MacBook Air M1 passeerde uiteindelijk de grens van € 1.000, terwijl Samsung’s externe harde schijf of Bose Headphones 700 ook een scherpe daling liet zien. We hebben ook waanzinnige kortingen op Philips Hue lampen.

READ  NBA 2K22 crasht Xbox, Microsoft werkt | Xbox One

Black Friday is een waanzinnige kans voor iedereen die wat technisch werk wil doen. Ben je op zoek naar een tv, smartphone, computer, tablet of koptelefoon, dan is dit het moment om een ​​kijkje te nemen. Als je op zoek bent naar iPhone 13, dan moet je naar de operator RED by SFR gaan om met korting de kale smartphone te kiezen. Over het algemeen vindt u het product van uw dromen.

Tijdens deze Black Friday op Amazon en anderen wordt de hightechsector getroffen door een tekort aan halfgeleiders, waardoor de voorraden klein zijn in vergelijking met de vorige release. Aan de andere kant is dit proces ook een uitkomst om nuggets te krijgen uit andere categorieën: mode, decor, beddengoed, sport, videogames, cultuur… Er is voor elk wat wils en vooral voor alle budgetten.

Black Friday zonder risico

Black Friday is op Amazon en het bedrijf eist snelheid, je raadt het al. Als u te lang wacht wanneer u een aanbieding ziet die u bevalt, is deze er waarschijnlijk niet wanneer u terugkeert. We hebben het afgelopen weekend verschillende scheuren gezien en het zal deze week doorgaan. Als u snel moet zijn, riskeert u geen bestelling op internet te plaatsen.

Net als de rest van het jaar maakt Amazon’s Black Friday een rustige periode door in Frankrijk. Alle verkopers moeten een retourbeleid aanbieden dat klanten de flexibiliteit geeft om na aankoop van gedachten te veranderen. Met een minimale termijn van 14 dagen kunt u het product retourneren en uw geld terugkrijgen. Op Franse platforms als Fnac en Cdiscount heb je 14 dagen.

READ  Microsoft Flight Simulator: helikopters en seizoenen in 2022, treinen in 2023 | Xbox One

Voor Black Friday gaat Amazon tot 31 januari 2022 om retouren te accepteren. Alle bestellingen die tussen 1 november en deze datum zijn gedaan, kunnen tot deze tijd worden geretourneerd. Hierdoor heb je ruim 2 maanden de tijd en dus de mogelijkheid om nu al je kerstcadeaus te bestellen. Als ze het niet leuk vinden, kun je je geld terugkrijgen en iets anders kopen. Het is een Amazon-exclusief gemak voor dit jaareinde.

Om aanbiedingen op Amazon te zien, vindt u ze hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon