Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nintendo hoopt eindelijk het Joy-Con Drift-probleem op te lossen

Als je al meerdere jaren een Nintendo Switch hebt, ben je ongetwijfeld bang of geconfronteerd met Beruchte Joy-Con Drift. Sinds de release van de console in 2017 veroorzaakt dit probleem, dat van invloed is op Nintendo Switch-consoles, onwillekeurige bewegingen van de joysticks, waardoor het onmogelijk wordt om bepaalde games te gebruiken.

Het probleem is ernstig genoeg om aan te pakken Veel juridische procedures. Voorzover
nintendo Ik moest aanbieden om consoles met dit probleem gratis te repareren, ook al valt de console niet meer onder de garantie.

Gamers hadden gehoopt dat het probleem zou verdwijnen met de komst van de Switch Lite in 2019, maar dat gebeurde niet. Evenzo waren er veel verwachtingen over OLED-schakelaar. Doug Bowser, CEO van Nintendo of America, zei in een interview met de site: de rand Dat de Joy-Con Drift moet worden uitgefaseerd van nieuwere modellen: “Toen mensen de defecte eenheden terugbrachten, hebben we de hele Joy-Con continu verbeterd, inclusief de analoge stick. Deze nieuwste release, de Nintendo Switch OLED, heeft dezelfde analoge stick. De bijgewerkte versie is nu beschikbaar op de originele Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. “

slijtage is belangrijk

Het is echter niet uitgesloten dat het probleem uiteindelijk terugkeert. Ko Shiota, algemeen directeur van de ontwikkelingsafdeling, had afgelopen oktober al aangekondigd dat dit probleem te maken heeft met transformatorslijtage en dat het erg moeilijk is om er vanaf te komen: “Autobanden slijten. Als de auto in beweging is, omdat ze zijn in constante wrijving met de grond. Met dit probleem in gedachten, vragen we ons altijd af hoe we de duurzaamheid kunnen verbeteren en tegelijkertijd de werking kunnen behouden. Het is iets dat we voortdurend bestuderen. De mate van slijtage hangt af van factoren zoals de combinatie van materialen en vormen, en we werken constant aan het maken van progressietestpakken die minder snel beschadigen.”

READ  Final Fantasy Pixel Remasters: Square Enix toont zijn denkwijze

Alleen de tijd zal het vanaf nu uitwijzen of het probleem permanent is opgelost of dat het gewoon wordt uitgesteld tot een later tijdstip.