Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Herinner je je Winamp nog? Hij staat op het punt terug te komen

De populairste multimediaspeler staat op het punt terug te keren. Het is nu al mogelijk om je aan te melden voor een toekomstige bèta.

Oud Winamp-logo

Oud Winamp-logo

voor aankomst Spotify, Deezer, Apple Music, enz.Muziek is te beluisteren op cd, vinyl of mp3. Zo genoot ik in zijn hoogtijdagen van software: mediaspelers. Natuurlijk kunnen we Windows Media Player of iTunes noemen, het “standaard” programma op Windows en Mac, maar ook Winamp, dat we vooral waarderen dankzij het modulaire ontwerp, de talrijke add-ons, maar ook en vooral de oppervlakken. Plaats, Leermuseum Winamp, amuseren zich door ze te vertellen.

Winamp عودة Terug

De laatste software-update is terug in oktober 2018, dat is versie 5.8, maar in 2018 zei de app-ontwikkelaar Radionomy, Winamp is terug met een nieuwe versie 6.0 Geniet van een complete revisie. Helaas is deze opstanding nog niet gebeurd… nog niet.

Zoals opgemerkt door de Slowaakse website fosfietWinamp.com heeft zojuist een opknapbeurt ondergaan. Nieuw design, nieuw logo en belofte:

Er gebeurt iets enorms. We bouwen Winamp voor de volgende generatie. Niet zomaar een update, maar een complete repost. De
De nieuwe Winamp-software verbindt je met je muziek, waar je ook bent. Het brengt je dichter bij de artiesten waar je van houdt. Met uw favoriete muziekbestanden en radiostations.

Voor de nieuwsgierigen, het is nu al mogelijk Meld u aan voor de aanstaande Winamp-bèta. Er is echter geen datum vastgesteld wanneer dit zal gebeuren.

Vloeiende revolutie?

De site specificeert niet welke vorm deze nieuwe Winamp zal aannemen, maar we stellen ons een multimediaspeler voor in 2021, op dat moment of op platforms stromen Het heeft geen zin meer. Het zou dus een nieuw platform kunnen zijn dat deze giganten evenaart.

READ  Snapchat, Discord, Spotify, Etsy zijn offline: stroomstoring bezig

De site belooft ook een ruimte voor artiesten en makers die het mogelijk maken “Zend hun muziek uit voor een heel nieuw publiek“, maar ook “Maak contact met hun fans en verdien een eerlijker inkomenHet is afwachten welke vorm dit zal aannemen.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.