Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox kondigt een zeer handige functie aan om wachten op game-updates te voorkomen |  X-Box

Xbox kondigt een zeer handige functie aan om wachten op game-updates te voorkomen | X-Box

De games van vandaag hebben vaak verschillende updates nodig, en niets is frustrerender dan je favoriete game starten en wachten tot de nieuwste update is gedownload en geïnstalleerd. Om het gemakkelijker te maken en de wachttijd te verkorten, lanceert Xbox een zeer nuttige functie die binnenkort voor iedereen zal worden uitgerold.

Pre-download game-updates komen eraan

De functie wordt, zoals gebruikelijk, eerst aangeboden aan leden van het Xbox Insiders-programma in Alpha. Dit is versie XB_FLT_2406ZN\25398.4824.240509-2000 van het Xbox-besturingssysteem en is vandaag vereist voor programmaleden.

De nieuwe functie heet Update Pre-Download. Concreet zullen games die pre-download-updates ondersteunen het mogelijk maken dat updates een paar dagen voordat ze worden uitgebracht, worden gedownload.

Het doel is om spelers te laten beginnen met spelen zodra er een update beschikbaar is, zonder lange minuten of soms meerdere uren te hoeven wachten voordat deze wordt gedownload en vervolgens geïnstalleerd.

Goed nieuws: als je Xbox Insiders Alpha-lid bent, kun je al profiteren van de functie in de Insider Edition van Sea of ​​Thieves. Je kunt controleren of je van deze nieuwe optie kunt profiteren door naar het Xbox-menu “Mijn Games & Apps” te gaan, vervolgens naar “Beheer” en in het menu “Updates”.

Komt eraan? Deze functie zal eerst worden getest door early adopters voordat deze andere rangen van het Xbox Insiders-programma bereikt. Alleen dan zal de update iedereen bereiken, zeker binnen enkele weken. Volg ons zoals altijd op Xboxygen om op de hoogte te blijven van alles wat nieuw is.