Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Whatsapp gaat compleet veranderen, ontdek de nieuwe versie in de preview

Whatsapp gaat compleet veranderen, ontdek de nieuwe versie in de preview

De nieuwe Whatsapp-interface zal een revolutie teweegbrengen in uw gebruik van de app. Ontdek alle aankomende nieuwe functies voordat ze op uw telefoon verschijnen.

Whatsapp is misschien een vrij oude app in het landschap, maar het faalt nooit om zichzelf regelmatig te updaten met nieuwe functies en features. ’s Werelds populairste instant messaging-systeem bereidt zich voor op een grote verandering in het ontwerp, die de komende weken veel gebruikers zal verrassen.

Het moet gezegd worden dat de Whatsapp-interface flink geëvolueerd is sinds de eerste versie in 2011. Toen was hij helemaal blauw of zwart, en had hij alleen vrij basisfuncties. Het was echter al mogelijk om tussen verschillende discussies en je contacten te navigeren om hen berichten en inhoud te sturen.

Update 24.9.74 wordt momenteel uitgerold naar WhatsApp-eigenaren. Het zorgt met name voor aanzienlijke veranderingen in de applicatie-interface, of je nu een Android-smartphone of een iPhone hebt. Onder de nieuwe functies zien we een herziene en gecorrigeerde interface en nieuwe knoppen. De Android-versie bevat ook een donkerdere modus die scherper is en meer nadruk legt op hoge contrasten om het leescomfort te verbeteren. De grote groene Whatsapp-balk, voorheen bovenaan de app, verdwijnt om plaats te maken voor een wittere, aangenamere interface.

© WeBetainfo

Whatsapp-gebruikers op Android krijgen ook een nieuwe navigatiebalk onderaan de app. Het moet u in staat stellen sneller en efficiënter uw weg te vinden tussen berichtenfuncties en te navigeren tussen de verschillende aangeboden opties, zoals discussies, oproepen of communities.

iPhone-bezitters worden niet buitengesloten van de nieuwe functies. Het verzenden van meerdere foto’s en video’s is opnieuw ontworpen en verbeterd, en met deze update is een nieuwe interface voor het maken van enquêtes en het verzenden van documenten gepland.

READ  De combinatie van ChatGPT en het genereren van afbeeldingen die Midjourney zal rocken

Update 24.9.74, die het nieuwe ontwerp van de app met zich meebrengt, wordt nog steeds uitgerold. Kijk gerust regelmatig in de Google Play Store of App Store of jouw app de komende weken de update kan ontvangen.