Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Game Pass: hier zijn de vier games die volgende week verschijnen |  X-Box

Xbox Game Pass: hier zijn de vier games die volgende week verschijnen | X-Box

Na de komst van Lightyear Frontier, MLB The Show 24, The Quarry en Evil West op Xbox Game Pass en PC Game Pass, zullen volgende week vier games in de service van Microsoft worden geïntegreerd. Merk op dat Diablo IV eindelijk in de catalogus zal verschijnen na de overname van de King door Activision Blizzard afgelopen oktober.

Terra Invicta – Vroege toegang – 26 maart (pc)

Een buitenaardse sonde nadert de aarde. Zonder dat de mensheid het besefte, waren buitenaardse wezens in de ijskoude vlakten van de Kuipergordel aangekomen. Ter voorbereiding op de invasie beginnen ze een dwergplaneet te delven.

Toen de naties op aarde er niet in slaagden zich te verenigen om de komst van buitenaardse wezens het hoofd te bieden, richtten transnationale groepen van politieke, militaire en wetenschappelijke leiders geheime kanalen op om een ​​reactie te coördineren. De bedoelingen van de aliens zijn onduidelijk en facties ontstaan ​​uit hoop, angst of hebzucht.

Diablo IV – 28 maart (console en pc)

Diablo IV is een rollenspel van de volgende generatie, dat eindeloze vijanden biedt om te verslaan, eindeloze vaardigheden om onder de knie te krijgen, gruwelijke kerkers en legendarische buit. Ga alleen of met vrienden aan de campagne en ontdek onderscheidende karakters door een boeiend verhaal en een prachtige, donkere omgeving. Geniet van uitgebreide content van hoog niveau in een gedeelde wereld waarin spelers zich in steden verzamelen om handel te drijven, samenwerken om tegen bazen te vechten of zich in PvP-gebieden begeven om hun vaardigheden tegen andere mensen te testen, allemaal zonder door kamers te hoeven gaan. . Cross-play en cross-progressie zijn beschikbaar op alle platforms.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged – 28 maart (Cloud, Console, PC)

Ten eerste: maak ruimte op uw virtuele plank, want u heeft toegang tot 130 voertuigen van verschillende typen! Naast Hot Wheels Originals kun je genieten van Hot Wheels Monster Trucks en voertuigen uit de wereld van entertainment. Nu kun je in een unieke stijl met motorfietsen en terreinwagens rijden om elk circuit op de meest strategische manier te benaderen!

Voertuigklassen worden nu bepaald via een compleet nieuw systeem dat kan worden verbeterd via een aangepaste vaardighedenboom die rechtstreeks van invloed is op hun prestaties. Maak van uw auto een onstuitbare machine!

Open Roads – 28 maart (cloud, console, pc)

Op een mooie herfstdag ontdekken Tess Devine en haar moeder, Opal, een verzameling oude briefjes en brieven, goed verborgen op hun zolder. Oude familiegeheimen, inbraken die al decennia teruggaan, en een verloren schat aan de Canadese grens worden besproken… Wat ze zojuist hebben ontdekt duidt op een duisterder mysterie, maar kan het beste onuitgesproken blijven. Beweeg niet.

In Open Roads gaan Tess en Opal op een roadtrip waarbij ze verschillende lang verlaten familie-eigendommen verkennen en zo het verleden terughalen. Ze zullen deze verwoeste plekken doorzoeken waar oude herinneringen begraven liggen, dingen die Opal al jaren probeert te vergeten. Tijdens deze zoektocht leren ze meer te ontdekken dan de geheimen die ze zoeken.