Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EUR 1299 Promotie MSI Bravo 15 C7VFK-276FR, RTX 4060 Ryzen 7 AMD 15″ 144Hz Multimedia Creator Gaming-laptop met 1TB SSD en 32GB RAM

EUR 1299 Promotie MSI Bravo 15 C7VFK-276FR, RTX 4060 Ryzen 7 AMD 15″ 144Hz Multimedia Creator Gaming-laptop met 1TB SSD en 32GB RAM

Onze kijk op de MSI Bravo 15 C7VFK-276FR

Sterk in multimedia MSI Bravo 15 C7VFK-276FR Het is een innovatieve gaming-laptop die afhankelijk is van een royale hoeveelheid 32 GB RAM, een AMD Octo Core Ryzen 7735HS Rembrandt Refresh-processor en een snelle SSD-opslag van 1 TB met grote capaciteit die de reactiesnelheid verbetert. Deze kern versnelt de verwerking, net als de geavanceerde ray tracing NVIDIA Ada Lovelace N GeForce RTX 4060 grafische kaart, aangepast aan moderne games. Deze zwarte Windows 11-laptop, ontworpen voor gaming en creativiteit, wordt ook geleverd met een 15-inch ontspiegeld IPS Full HD-scherm dat vloeiend gamen verbetert met een frequentie van 144 Hz, een toetsenbord met achtergrondverlichting en Wi-Fi-connectiviteit. USB-C.

MSI Bravo 15 C7VFK-276FR-functies

schermen) 15,6-inch Full HD LED IPS 144Hz-scherm (1920 x 1080, ontspiegeld/mat)
Genezer AMD Ryzen 7 7735HS Rembrandt Refresh-processor (8 cores, 3,2 GHz, 35 W)
Geïnstalleerd RAM-geheugen (maximaal) 32 GB (2 x 16 GB) DDR5 4800 MHz (64 GB), 2 slots (bezet)
Grafische kaart NVIDIA Ada Lovelace GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Custom (105W Boost 2250MHz), AMD Radeon 680M ingebouwde processor en Optimus
opslag 1 TB M.2 SSD (NVMe PCIe 4.0 x4) + vrij M.2-slot (PCIe 4.0)
Koppelingen 2 USB 3.2 (Gen 1) + 1 USB 2.0 + 2 USB 3.2 Type C (1 Gen), HDMI 2.1 (4K bij 120 Hz, 8K bij 60 Hz)
netwerk Wi-Fi 6E ax (2×2), Bluetooth 5.3 + Gigabit Ethernet
Verlicht toetsenbord ja (blauw)
toetsenbord Ja
Windows Hallo
Geluidssysteem 2 luidsprekers (2 x 2 watt) nahimic
Besturingssysteem Windows 11 64-bits
Aangegeven autonomie/batterij 5 uur / 3 cellen 53,5 Wh lithium-ionbatterij
Gewicht/afmetingen (mm) 2,25kg / 359x259x24,9

De MSI Bravo 15 C7VFK-276FR heeft te maken met concurrentie

MSI Bravo 15 C7VFK-276FR wordt momenteel aangeboden Promoot op Amazon Het biedt een aantrekkelijke configuratie/prijsverhouding voor zijn klasse, omdat het een van de goedkoopste kaarten is die zo'n moderne en efficiënte grafische kaart biedt, evenals een SSD-processor met hoge capaciteit en zo'n grote hoeveelheid RAM, maar Windows is ook aanwezig.

READ  Pokemon Scarlet Violet: 2 nieuwe verrassingscodes om je gratis bonus te claimen!

Als de MSI Bravo 15 C7VFK-276FR niet aan al uw criteria voldoet, vindt u andere, vergelijkbaar gebudgetteerde gamingconfiguraties in onze gaminglaptopgids. Kies voor hetzelfde budget het model met de krachtigste grafische kaart, omdat deze de grootste impact heeft op de prestaties.

Heb je een laptop nodig voor studenten? Bekijk onze gids.

Chassis, aansluitingen en display voor MSI Bravo 15 C7VFK-276FR

Het heeft een zwart ontwerp met hoekige lijnen die het een sportieve uitstraling geven, en wordt gekoeld door Cooler Boost 5-technologie met behulp van 2 ventilatoren, 6 heatpipes en luchtroosters.

Deze laptop is gericht op gamers en creatievelingen en integreert goede connectiviteit, waaronder Bluetooth 5.3 en Wi-Fi 6E ax draadloze modules voor communicatie en communicatie op afstand, een praktische HDMI-video-uitgang om hem eenvoudig aan te sluiten op bijvoorbeeld een tv of monitor, Ethernet- en audiopoorten, één USB-C-poort, maar ook twee USB 3.0-poorten (compatibel met USB 2.0), waardoor tot 10 keer snellere overdrachten mogelijk zijn dan USB 2.0 als er USB 3.0-apparaten op zijn aangesloten.

Wanneer er weinig omgevingslicht is, kunt u de achtergrondverlichting van het Chiclet-toetsenbord activeren om de toetsen beter te kunnen onderscheiden.

Het scherm is geklokt op 144 Hz boven de standaard 60 Hz, wat de algehele vloeiendheid verbetert, ook in games.
Wat de rest betreft, neemt het klassieke specificaties over met grote verticale en horizontale kijkhoeken aangeboden door IPS-technologie, evenals een antireflectiebehandeling die het beter leesbaar maakt dan een glanzend paneel in een heldere omgeving (bijvoorbeeld buitenshuis).
Met Full HD resolutie en 16:9 formaat is het scherm ook geschikt voor video's.

READ  Edelstenen uit Namibië kunnen in de toekomst een sleutel zijn tot kwantumcomputers

Prestaties en autonomie van de MSI Bravo 15 C7VFK-276FR

De MSI Bravo 15 C7VFK-276FR is bedoeld voor wie op zoek is naar een veelzijdige 15-inch multimedialaptop die goed presteert op het gebied van gaming en creativiteit.

Het beschikt over een royale hoeveelheid RAM van 32 GB, wat boven het gemiddelde is, waardoor je dingen duidelijk kunt zien, wat erg handig is bij multimedia. Het volstaat te zeggen dat het naadloos wordt begeleid door de AMD Ryzen 7 7735HS Octo Core Rembrandt Refresh-processor.
Dit geeft ons een grote algehele kracht die veeleisende gebruikers zal aanspreken.

Makers zullen blij zijn omdat ze dankzij deze kern een veel snellere verwerking krijgen dan 8/16GB DDR4/5-processors en een quad/hexa-core processor, waarbij het verschil vooral groot is op gebieden waar veel RAM- en CPU-bronnen nodig zijn. ) terwijl u profiteert van meerdere kernfuncties, zoals bij videobewerking, fotobewerking of 3D-weergave.

Deze veelzijdige laptop is meer geschikt voor multimediawerk omdat hij profiteert van de GPU-versnelling die wordt geboden door een speciale GeForce RTX 4060 grafische kaart, ingebed in software die grafische rekenkracht gebruikt, wat bijvoorbeeld het geval is in de Adobe-, Vegas- of VSDC-suite.

Met de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur zal de ray tracing van de GeForce RTX 4060 ook gamers interesseren. Omdat het moderne games kan draaien, vooral omdat het een Full HD-resolutie heeft.

NVIDIA Optimus-technologie activeert de GeForce RTX 4060 feitelijk wanneer de prestaties van de AMD Radeon 680M-oplossing ingebouwd in de Ryzen 7 onvoldoende blijken om veeleisende taken uit te voeren.

Merkbaar minder krachtig dan de GeForce RTX 4060, maar de Radeon 680M heeft zoveel mogelijk de voorkeur van Optimus omdat deze minder stroom verbruikt, wat de autonomie vergroot.

READ  BlueWalker 3, die superheldere satelliet die astronomen gek maakt

De GeForce RTX 4060 wordt echter aangedreven om grafisch werk uit te voeren dat te zwaar is voor de Radeon 680M, doorgaans bedoeld voor gaming. Uiteraard is het bekijken van foto's en video's mogelijk met de een of de ander.

Opslag is aan deze configuratie om creatieve mensen aan te trekken. Omdat het is toevertrouwd aan een SSD met een grote capaciteit van maximaal 1000 GB voor persoonlijke producten, meestal programma's, games en meerdere bestanden.

Met dezelfde capaciteit als een harde schijf biedt een SSD onmiskenbare voordelen: grotere schokbestendigheid, lager energieverbruik, stille werking of zelfs grotere schokbestendigheid.

Het reactievermogen en de soepelheid zijn dus veel beter met een SSD vergeleken met een HDD.
Dankzij SSD zijn gamekaarten bijvoorbeeld sneller online toegankelijk en krijgen we games/programma's veel sneller gestart, verwerkt en gestart/gestopt.

Bovendien is uitbreidbaarheid essentieel op het gebied van opslag, aangezien er een M.2-slot beschikbaar is om indien nodig een tweede SSD toe te voegen.

Ten slotte kun je qua autonomie rekenen op zo'n 5 uur batterijgebruik bij licht gebruik van deze veelzijdige multimediacreator-gaminglaptop, omdat hij opwarmt en zichzelf hoorbaar maakt onder zware belasting (zoals gamen en verwerken).
Om de temperaturen onder controle te houden, kan het indien nodig worden gekoppeld aan een Ventilatie ondersteuning (Vergeet niet om de afmetingen goed te controleren!).