Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox en Bethesda Games Show: de top 10 afwezigen van de conferentie | Xbox One

Nu het grootste deel van de Summer Game Fest-conferenties voorbij is, is het nu tijd om terug te blikken en een eerste punt te maken over de games waarop we hebben gewacht en die we graag hebben gezien, maar helaas niet hebben aangepast om te nemen advies van hun neus af.

Senua Saga: Hellblade 2

Hoewel de eerste gamesequenties werden onthuld tijdens Game Awards 2021, Senua Saga: Hellblade 2 Het is nog steeds te geheimzinnig naar onze smaak sinds het in 2019 werd aangekondigd en zal enorm profiteren van het deel uitmaken van de Xbox & Bethesda Games Showcase. In feite weten we, naast het pakkende plastic en de heldin die nog steeds lijdt aan auditieve hallucinaties, niet veel over de volgende titel van The Ninja Theory die ook actiegerichter zou kunnen zijn dan zijn voorganger. Helaas moet je een beetje geduld hebben om het tot op de bodem uit te zoeken…

Momenteel, Senua Saga: Hellblade 2 Gepland voor pc en Xbox Series X | S heeft een onaangekondigde releasedatum, maar deze zal direct beschikbaar zijn op Game Pass.

mythe

Net als de saga van Senua: Hellblade 2, de volgende mythe Het is nog steeds erg mysterieus. Na drie kernafleveringen ontwikkeld door Lionhead, is het nu Playground Games, de studio achter Forza Horizon, die het ontwerp van dit nieuwe opus leidt. Dat is alles wat we weten over het spel, de laatste tijd is het meer vatbaar voor geruchten dan voor echte informatie. Dit ingangsgeluid roept een open-wereldarchitectuur op die een groter speelveld biedt dan de eerste twee ringen, een belangrijk multiplayer-component en de afwezigheid van vuurwapens, maar ook de mogelijkheid om in het zicht van de eerste en derde persoon te spelen. en steden te creëren. We hopen dus snel meer te weten te komen over deze langverwachte titel.

Ondanks het ontbreken van duidelijke informatie, mythe Nog steeds gepland voor pc en Xbox Series X | S zal Game Pass integreren zodra deze wordt uitgebracht.

READ  Edelstenen uit Namibië kunnen in de toekomst een sleutel zijn tot kwantumcomputers

hij bekende

De aankomende RPG van Obsidian, aangekondigd in 2020, is duidelijk een van de grote projecten aan de kant van Xbox Game Studios, maar het is ook een van de grootste afwezigen van de actie. Gelegen in het rijk van de pilaren van de eeuwigheid, hij bekende Het gaat in op de verschillende elementen van de originele saga waar spelers van kunnen profiteren: we hebben het met name over de mogelijkheid om verschillende spreuken te gebruiken, het gebruik van betoverde zwaarden waarmee je krachtige combo’s kunt vormen en dubbele dolken die handig zijn voor stealth, maar ook voor het geven van gewelddadige trappen en schilden. Obsidian werkt op dezelfde manier hard Buitenste rijken 2 En de boetedoeningWe weten niet wanneer Avowed een update zal geven…

Net als andere Xbox Game Studios-games, hij bekende Het wordt opgenomen in Game Pass wanneer het wordt uitgebracht op pc en Xbox Series X | S.

totale duisternis

Ontwikkeld door The Initiative, een van de nieuwe Xbox-gamestudio’s, totale duisternis Het zal dus de terugkeer van de franchise met dezelfde naam aangeven. Tenminste, als het zich in meer diepte laat zien… Net als de originele aflevering die in 2000 op de Nintendo 64 werd uitgebracht, zal dit opus ons Joanna Dark laten belichamen in een plot dat alle code bevat van spionagefilms met geheime agenten, gadgets vol van technologie en natuurlijk stealth. Of je nu de voorkeur geeft aan de snelheid van levels die je doelwitten stilletjes proberen te elimineren of liever geniet van gewapende first-person gevechten, je zou veel te doen hebben!

totale duisternis Het wordt dus uitgebracht op pc en Xbox Series X | S en zal direct beschikbaar zijn op Game Pass.

Stalker 2: Het hart van Tsjernobyl

Hoewel de ontwikkeling sterk is verstoord door de recente gebeurtenissen in Oekraïne, stalker 2 Er wordt nog steeds erg naar uitgekeken door gamers en we hoopten het te zien op de Xbox & Bethesda Game Show. Deze titel, die opnieuw plaatsvindt in de uitsluitingszone van de kerncentrale van Tsjernobyl, biedt nog steeds meerdere instellingen voor verkenning en zal ook verschillende gewapende gevechtsketens bevatten tegen verschillende menselijke facties en gemuteerde wezens die het resultaat zijn van enkele mislukte experimenten.

READ  [E3] Battlefield 2042 Eindelijk

Na een aantal vertragingen, Stalker 2: Het hart van Tsjernobyl Het is nu gepland voor 2023 op pc en de Xbox-serie en zal op dag één beschikbaar zijn via Game Pass.

Machinespellen

Sinds een paar maanden is het officieel, studio Machine Games heeft gewerkt aan de nieuwe bewerking van de Wolfenstein-serie, maar ook aan een bewerking van de videogame voor de volgende avonturen.Indiana Jones. Helaas werden geen van deze titels getoond tijdens de Xbox & Bethesda Game Show en hebben we er nog steeds geen interessante informatie over ontvangen.

Wolfenstein en Indiana Jones Het verschijnt dus exclusief op pc en Xbox Series X | S heeft een nog onbekende releasedatum en zal worden geïntegreerd in Game Pass zodra deze is uitgebracht.

smokkelwaar

handelsmerk smokkelwaar Omdat Microsoft slechts een paar dagen voor de conferentie werd gepresenteerd, is de kans groot dat de volgende titel van Avalanches Studios wordt gezien. Het was niet… Ter herinnering: de game speelt zich af in de fictieve wereld van Bayan, die zich afspeelt in de jaren 70, en biedt een enkel speelbaar avontuur en coöp in een gigantische open wereld met bepaalde voertuigen en verschillende wapens. Om te personaliseren.

smokkelwaar Het heeft nog steeds geen exacte releasedatum, maar het is gepland voor 2023 exclusief op Xbox Series X | S en pc. Het zal op de dag van release direct beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

de stille heuvel

Ondanks Snelle interventie van Hideo Kojima Tijdens de Xbox & Bethesda-conferentie waarin de ontwikkeling van een titel op basis van cloudgaming door Microsoft werd besproken, waren we niet bevoegd om details over de Silent Hill-franchise te krijgen. Werkt Kojima-san aan de licentie? Is er momenteel een nieuwe editie in ontwikkeling? Deze vragen zijn helaas dezelfde als voor de start van het Summer Games Festival, dus het zal even geduld moeten hebben voordat je meer te weten komt.

READ  Duelvergelijking: Apple AirPods Pro vs Sony WF-1000XM4

Ubisoft

Naast games hebben ook enkele grote uitgevers verloren, en dat is met name het geval bij Ubisoft. We wisten dat het Franse bedrijf aan het begin van de zomer geen conferentie zou houden, maar dat betekent niet dat geen van zijn projecten te zien zal zijn, zowel op de Xbox Game Show als op Bethesda. Of zelfs het Summer Games Festival. De volledige afwezigheid die de spelers kon verontrusten, degenen die bijvoorbeeld hoopten op nieuws schedel bottenEn de Avatar: Grenzen van Pandoraof Heartland Division. Het ziet er dus naar uit dat we moeten wachten op de volgende Ubisoft Forward, waarvan volgens bepaalde geruchten eind 2022 ook een nieuwe aflevering zou kunnen worden gepresenteerd.

elektronische kunst

Net als Ubisoft is EA grotendeels afwezig op verschillende conferenties. Na het bekijken van een nieuwe editie van lege ruimte een paar weken geleden en De eerste details van het eerste seizoen zijn onthuld Van Slagveld 2042Andere titels wilde Electronic Arts niet tonen. Het is dus een veilige gok dat de Amerikaanse uitgever in de zomer EA-play zal aanbieden, alleen maar om meer diepgang te onthullen. FIFA 23 En de Star Wars Jedi: Survivor : Twee titels waar spelers reikhalzend naar uitkijken.