Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een van de beste survivalgames van deze generatie, voor een beperkte tijd gratis

Met de 2022-editie van het Summer Games Festival, Het is feest tijd. Gelinkte conferenties zijn een gelegenheid voor uitgevers en aangesloten studio’s om hun projecten in meer detail aan te kondigen of te presenteren. En tijdens de Xbox & Bethesda-spelshow moesten fans van survivalgames hun ogen gericht houden op de nieuwe trailer voorARK 2. Om dit te vieren, is een van de beste survivalgames van deze generatie voor een beperkte tijd gratis.

Een van de beste gratis overlevingsspellen

Terwijl PlayStation Plus De Epic Games Store verrukt zijn abonnees en gebruikers voortdurend met gratis games, en Steam doet regelmatig hetzelfde. Het distributieplatform van Valve aarzelt niet om ook titels aan te bieden, tot grote vreugde van zijn 120 miljoen maandelijkse gebruikers. Alleen komt het soms voor dat de aangeboden spellen voor een beperkte tijd zijn. Het is dus aan te raden om op tijd te bellen om het niet te missen.

En toch weer een nieuwe trailer voor ARK 2 Dit weekend, zijn voorganger, bekend ARK: Survival Evolvedgratis tot 19 juni 10.00 uur Een aantrekkelijke presentatie komt niet alleen. En met goede redenen om te vieren, Nu is Fjordur, zijn Nordic DLC, ook gratis. In deze downloadbare content moet je “140 vierkante kilometer aan nieuwe biomen, nieuwe uitdagingen en lonende ontdekkingen” scannen op zoek naar de vier nieuwe wezens voordat je je middelen gebruikt om je woede los te laten op de besturing van je tank, ook wel bekend als de zadel. Van je Andrewsarchus.

READ  CrossfireX: Xbox exclusieve FPS-kaarten getoond in foto's en video's | Xbox One

Verken vervolgens de omgeving met Fjordhawk, ARK’s nieuwste schouderdier, waar je fenrir je vrij op zijn rug laat rondlopen. En om het nog spannender te maken, kun je ook de levenskracht van je vijanden afvoeren met Desmodus. herstellen ARK: Survival Evolved en/of de DLC, het is simpel, ga gewoon hier.

ARK: Overlevingsevolutie, Quesako?

Het werd uitgebracht in 2015, daarna in de volledige versie in 2017, ARK: Survival Evolved Het is slechts een van de beste survivalgames van de afgelopen jaren. Gamers zijn het daarmee eens, of bijna unaniem, zoals blijkt uit Steam-beoordelingen: 82% positieve beoordelingen van 528.295 geplaatste beoordelingen. en in ARK: Survival Evolvedword je in een meedogenloze wereld geduwd vol dinosaurussen en andere prehistorische wezens.

Om te overleven, moet je middelen verzamelen om bepantsering te maken, een basis te bouwen en wapens te maken. Maar door deze majestueuze wezens in te laten slapen, kun je ze ook temmen. Wees voorzichtig, niet alle dinosaurussen zijn van hetzelfde niveau. Verken de verschillende biomen van het spel en onthul de geheimen van deze uitgestorven wezens, alleen of met anderen. Te voet of op de rug van dinosaurussen, pterosauriërs of zoogdieren, je evolueert in deze wereld die maar één ding wil: je verslinden.