Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Persona 3, Persona 4 en Persona 5 komen naar Xbox, pc en Game Pass [mise à jour : PS5 et Steam] – Nieuws

Persona 3, Persona 4 en Persona 5 komen naar Xbox, pc en Game Pass [mise à jour : PS5 et Steam] – Nieuws

Bijwerken | Persbericht Atlas onderschept Eurogamer Het bevestigt dat deze drie titels ook beschikbaar zullen zijn op PS5 en Steam, zonder datums aan te geven. We herinneren ons dat Persona 4 Golden Reeds beschikbaar op het Valve-platform.

Ook voortbouwend op zijn bestaande zeer goede relaties met Sega, heeft Microsoft zojuist aangekondigd dat Persona 5 Royal, Persona 4 Golden en Persona 3 Portable zullen toetreden tot zijn ecosysteem van platforms, waaronder Xbox Series, Xbox One, PC, Xbox Cloud Gaming, en Xbox Game-lidmaatschapspas.

Persona 5 Royal Je bent de eerste die landt op 21 oktober 2022 Persona 4 Golden En de Persona 3 Draagbaar Deze wordt dit najaar verwacht. Er zal dus een grote inhaalsessie in het vooruitzicht zijn voor nieuwkomers, die de laatste aankondigingen kunnen bekijken die Atlus aan het voorbereiden is om het 25-jarig jubileum van de franchise te vieren.

Andere informatie voor de minder sympathieke, Persona 3 Draagbaar En de Persona 4 Golden De gelegenheid wordt vertaald in het Frans, Italiaans, Spaans en Duits. Naast Engels zal ook Japanse nasynchronisatie aanwezig zijn.

Merk op dat Atlus op dit moment niets heeft aangekondigd over het uiterlijk van deze poorten op de Switch of zelfs alleen op PlayStation Persona 5 Royal Het kan momenteel worden gespeeld op PS5/PS4.

READ  Eén UI 4.0-bèta kan sneller aankomen dan verwacht