Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WTA | Herzien schema na uitstel van Roland Garros Championship

(Miami) De WTA heeft zaterdag de rest van zijn kalender voor 2021 onthuld, met enkele datumwijzigingen als gevolg van het uitstel van het Roland Garros-kampioenschap met een week (30 mei – 13 juni).


Frankrijk Media

Het Kunming Open (China), gepland voor 17 mei, is vervangen door de Spelen in Belgrado.

De Strasbourg Open, voorlopig gepland voor 17 mei, is met een week uitgesteld, te beginnen op 24 mei, de week voor Roland Garros.

Twee turfkampioenschappen, Keulen (Duitsland) en Sertogenbosch (Nederland), zijn al afgelast en de besprekingen gaan door om een ​​nieuwe plek te vinden in Nottingham, voorafgaand aan Wimbledon (28 juni – 11 juli).

Vier voorbereidende toernooien zijn gepland voor het London Grand Slam-toernooi: in Birmingham (14-20 juni), Eastbourne (21-27 juni) Berlijn (14-20 juni) en Bad Homburg (Duitsland, 21-27 juni) werden toegevoegd.

Na Wimbledon, op 12 juli, beginnen de Kampioenschappen van Boedapest, ter vervanging van die in Boekarest. Het toernooi, dat slecht gepland was om in juli in Washington te worden gehouden, werd uiteindelijk “vervoerd” naar Polen, op modder.

Voorafgaand aan de US Open (30 augustus – 13 september) is de West and South Open, die vorig jaar werd gehouden op de locatie van Flushing Meadows in New York, terug in zijn gebruikelijke thuisbasis in Cincinnati.

Een ander kampioenschap werd toegevoegd in Cleveland (Ohio) voor de US Open.

READ  Overmars werd uitgesloten van elke activiteit in het internationale voetbal