Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

MotoGP Portugal J3: Wanneer zijn de races aanstaande zondag?

Deze derde ronde van het seizoen in Portugal heeft tot dusver al zijn beloften waargemaakt. Er ligt alleen ijs op de Portimao-cake en die zal zondag door races worden gebracht. Om ervoor te zorgen dat je niets mist, zijn hier de schema’s in deze privacy voor de Moto2-achterkant die het achterschip laat zien, zodat de kathodische software geen inbreuk maakt op de Formule 1. Onze Fransen zullen nog steeds MotoGP-favorieten spelen. Wat verheugen we ons!

Aangezien we het hebben over twee van de drie Franse kleuren, zullen we ons herinneren dat Fabio Quartararo voor het eerst sinds de Aragonese Grand Prix vorig jaar als eerste eindigde en voor de elfde keer algemeen in de Eerste Klasse. In zijn vorige tien polen heeft Fabio Quartaro zes keer het podium beklommen, waaronder twee overwinningen, beide in Jerez Vorig jaar (Spanje en Andalusië). Bovendien is de Quartararo-paal een primeur in zijn soort Yamaha Waar Franco morbide Bij de Grand Prix van Valencia vorig jaar.

Nieuw Marseille in Portugal?

van zijn kant, Johan Zarco Het kwalificeerde zich op de derde plaats als de beste deelnemer Ducati Voor zijn eerste straight streak sinds 2018 (Japan / Australië / Maleisië). Hij zal proberen om drie podia te winnen Moto GP Voor het eerst rechtstreeks. Met Fabio Quartararo en Johan Zarco, Dit is de eerste keer dat twee Franse coureurs op de eerste rij rijden sinds Brno vorig jaar (ook met Quartararo en Zarco

MotoGP Portugal J3: het programma

Zondag 18 april:

10u00-10u20: Moto3 warming-up

10: 30-10: 50: Motoropwarming

READ  Sport | Cybersecurity: Atleten riepen op tot voorzichtigheid tijdens Olympische Spelen in Peking

11: 00-11: 20: Moto2 Opwarming

12:20: De Moto3-baan

14:00: MotoGP-parcours

15.30 uur: Moto2-parcours