Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wordt Nederland de koper van Rembrandts meesterwerk “Standaard Beer”?

Op woensdag 8 december 2021 is een brief getekend tussen Nederland en de familie Rothschild te koop. Vast lager Via Rembrandt is de Nederlandse overheid bereid 150 miljoen euro te betalen, bevestigt het ministerie van Cultuur.

Als het Parlement ermee instemt dit bedrag vrij te geven, werk danVoor het eerst in handen van Nederland”, Dat vertelde een woordvoerder van het ministerie van Cultuur, Michael Hendrix, aan AFP. “Hoop” Over de steun van Kamerleden. “Dit is een unieke kans” Om het laatste overblijfsel van deze kwalificatie te krijgen, verrukte hij Nederland. “Kon het vastleggen”.

Parijs kondigde op 7 december aan dat het werk, geclassificeerd als een “nationale schat” in Frankrijk en ter waarde van 16 165 miljoen, terug op de kunstmarkt zou worden gebracht, waarbij de Franse regering uiteindelijk afziet van de aankoop. “De Vast lager Is een van Rembrandts meesterwerken en is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Nederland.‘, zegt het Nederlandse ministerie van Cultuur in een verklaring. “Al eeuwenlang zijn meesterwerken in particulier bezit, vooral sinds 1844 door de koning van Engeland en de familie De Rothschild”, Hij ging verder.

Dit schilderij, een zelfportret geschilderd door een Nederlandse schilder in 1636 op 30-jarige leeftijd, is te koop bij particuliere eigenaren, leden van de familie Rothschild. De aankoop zal een combinatie zijn van publieke en private financiering. Vereniging Rembrandt 15 miljoen en het Rijksmuseumfonds 10 miljoen.

“Na eeuwen van reizen, The Vast lager Ga nu naar huis “, Minister van Cultuur Ingrid von Engelshoven, geciteerd in het persbericht, was verheugd. “Al generaties lang hebben we gedroomd om terug te brengen Vast lager In ons land “, Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum in Amsterdam, zei dat er ongeveer 22 van Rembrandts 340 schilderijen waren. “Kwaliteit en waarheid Dit schilderij markeert Rembrandts artistieke doorbraak, waardoor het een ongeëvenaard meesterwerk is.”Taco Dibbits toegevoegd.

READ  Nederland: regering treedt af na schandaal over kinderbescherming