Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wordt Fabrice Luchini binnenkort grootvader?  Dit is de onverwachte onthulling over zijn 44-jarige dochter Emma

Wordt Fabrice Luchini binnenkort grootvader? Dit is de onverwachte onthulling over zijn 44-jarige dochter Emma

Het tweede deel van c voor jouop Frankrijk 5 15 september was een dag vol literaire en prozacultuur. In feite is de gast van vandaag niemand minder dan de briljante Fabrice Luchini. De discussie draaide vooral om de film KleinGeregisseerd door Guillaume Nicloux speelt de acteur de rol van een grootvader. Openhartig en vooral sierlijk met woorden, de 71-jarige acteur nam de tijd om het uit te leggen Zijn visie op deze rol. De rol die hem daartoe zou leiden Interessant geval Waar de vrouwen hem wilden vasthouden. Wat hem doet denken aan de liefde van zijn moeder en haar armen.

Om de vragen die hij zichzelf stelt uit te leggen om zijn rol volledig te kunnen integreren, gebruikt hij een grapje van Sascha Guitry. “Heeft u kinderen, meneer Guitry? Hij antwoordde: “Nee, maar Ik heb een verbeelding“, citeert Fabrice Luchini. Wat de groep niet aan het lachen maakte. Patrick Cohen Hij vraagt ​​steeds aan de acteur of deze situatie hem vreemd is. Wat hem ertoe bracht kort de naam te noemen van zijn dochter, die ook actrice is Emma Luchini.

Fabrice Luchini: “Misschien wel een beetje…”

Ik heb Subliem meisje“, antwoordde Fabrice Luchini. Dat doet ons denken aan de verbondenheid tussen vader en dochter. De verbondenheid die hij aankondigde tijdens een interview met Parijse vorig januari. “Nu heb ik Mooie relatie Met Emma“, vertrouwde hij onze collega’s toe. In c voor jouToen verklaarde Fabrice Luchini: “Op dit moment heeft Emma Luchini geen kinderen. zij Ga misschien eens wat doenMaar ik ken de ervaring niet“.

READ  Lollapalooza Paris Festival kondigt de annulering van de editie van 2024 aan

Onverwachte aankondiging of loze woorden? De 71-jarige acteur laat echter zeker ruimte voor die mogelijkheid. Aan het einde van zijn uitleg verwondert Fabrice Luchini zich over de invloed van kinderen op grootouders. Bovendien beschrijft het kinderen gemakkelijk “Antidepressiva” En gebaseerd op “Wonderen”.