Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto’s Lola Dewer verliefd: ze formaliseert haar relatie met Gianni Giardinelli!

Foto’s Lola Dewer verliefd: ze formaliseert haar relatie met Gianni Giardinelli!

De rest volgt na de aankondiging

Dit is een geweldige kans om te genieten van een romantische avond. Beroemdheden verzamelden zich op donderdag 14 september 2023 nabij Place Vendôme in Parijs, in het 1e arrondissement, om de 125e verjaardag van de oprichting van het Ritz Hotel te vieren. Als de muren van een luxe etablissement konden praten, zouden ze zeker veel, veel meer te zeggen hebben. Zijn laatste gekke avontuur? Deze gouden kerstsoiree werd georganiseerd ter ere van César Ritz, de oprichter van de locatie, en is gepositioneerd onder de kleur goud, een directe verwijzing naar Lodewijk XIV, de Zonnekoning, die de locatie bouwde.

De liefde scheen helder onder de sterren in het Ritz op 14 september 2023. Onder de tortelduifjes die kwamen genieten van een glas champagne, merken we vooral de aanwezigheid op van actrice Lola Dewyer, dochter van Patrick Dewyer en Elisabeth Malvina Challier, en de heldin . Uit de serie Astrid en RafaelKomend op de arm van haar metgezel, Gianni Giardinelli. De actrice had deze romantische relatie eerder op sociale media genoemd – ook al betekende dat soms dat ze haar zonder shirt moest laten zien – en scandeerde deze zin: “eindeloze liefde“Ze voelt het. Ze heeft de beslissing afgelopen 2 augustus genomen, maar dit is de eerste keer dat ze het officieel op de rode loper maakt! Zo schattig.”

Veel sterren vieren het 125-jarig jubileum van het Ritz

Aan de kant van het koppel belichten we ook de passage van Stéphane Rolland en Ariadna Gutierrez, Jean-Charles de Castelbajac en zijn vrouw Pauline de Drois, Jean-Baptiste Sassine en zijn vrouw Valérie Messika, naast Tomer Sisley en zijn vrouw Sandra. Laurent Hirschbach, algemeen directeur van het Ritz, omringde zich op dit jubileum duidelijk met grootheden. Hij nodigde ook Virginie Ledoyen en haar dochter Leila uit, maar ook Sylvie Tellier, Brahim Zibat, Raphael Personnaz, Matilda May, Lola Deuer, Géraldine Naccache, Elisa Bichir, Alice Isaak, Vahina Giocante, Lou Anne La Temporel, Fleur Pellerin, Anne Marivin, Inès de la Fressange, of zelfs Elodie Frige, niet ver van de zoon van een Franse sportster…

READ  Online winnend rapport en winnende nummers

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging