Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Kandidaten zijn echte artiesten.”

“Kandidaten zijn echte artiesten.”

Verschil in breedte Wonderen die zich aan klassieke muziek wijdde, Pop-wonderen landt op Frankrijk 2 Voor twee bijzondere avonden op 16 en 23 september. Faustin Pollaert presenteert deze nieuwe show waarin vijftien artiesten tussen 9 en 16 jaar optreden op popmuziek. interview.

Lees ook: Faustine Bollaert lanceert een nieuwe show op YouTube

Hoe ontstond het idee voor deze nieuwe show?

Nadat de publieksrecords van vorig seizoen waren gevestigd, begonnen producers na te denken over een ander format Wonderen. In plaats van een nieuwe show te creëren, kozen ze ervoor om componenten van de historische versie, waarvan de kijkers de codes goed kenden, toe te passen op de popwereld. De mechanismen blijven dus hetzelfde. Tijdens de eerste premier, Vijftien jongeren tussen de 9 en 16 jaar strijden op het podium in drie categorieën: zang, dans en muziekinstrumenten. Tijdens hun nummers worden ze begeleid door eenenzestig muzikanten van het Divertimento Symphony Orchestra en veertig instrumentalisten. De beste in elke categorie ontmoeten elkaar in de finale om te proberen de trofee “Prodigies pop versie 2023” te winnen.

Hoe werd de jury geselecteerd?

Het criterium dat overheerste was legitimiteit. Bovenal was de productie op zoek naar professionals die het genre belichamen. Zo kwam ik in contact met choreograaf Blanca Lee, trompettist Ibrahim Maalouf en zanger Shimin Badi. Iedereen zei snel ja. Voor hen was de show een kans om hun kunst onder de aandacht te brengen en deel uit te maken van het overdrachtsproces.

Welk profiel hebben de kandidaten?

In tegenstelling tot jong talent wonderen, Ze verlaten zelden het conservatorium en zijn niet gewend aan concoursen. Ze leerden hun kunst over het algemeen via YouTube of door naar hun idool op tv te kijken. Sommigen hebben al enige bekendheid verworven op sociale netwerken. Vandaar een grotere afstand tot de concurrentie. Dit geeft de show ongetwijfeld een feestelijker aspect. Vooral omdat de kandidaten meestal echte low-performers zijn. Ze zijn uiterst elegant, beheersen het podium en leveren de show met een geweldig charisma.

READ  Verdriet van onze menselijke conditie

Het aanbod presteert qua presentatie beter dan de concurrentie. Waarom deze vooringenomenheid?

Pop-wonderen Hij Talentprogramma Voor kinderen met een echte smaak voor publieke dienstverlening. We proberen onze jonge kandidaten uit de competitieve geest te halen en een bende te vormen. Ze worden eraan herinnerd dat als ze worden uitgekozen om aan de show deel te nemen, dit komt omdat ze het niveau hebben om te winnen. Maar we realiseren ons dat optreden op tv niet per se gemakkelijk is voor jonge artiesten. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring voor hen een prachtige jeugdherinnering blijft.

Lees ook: Op France 2 toont Faustine Bouliart het licht na de tunnel in “The Day Begins”

pop-wonderen, Begin vandaag nog, het is de moeite waard…Heb je niet het gevoel dat je een groot verschil gaat maken tussen je verschillende programma’s?

onmogelijk. in pop-wonderen, Ik ben hier om de kandidaten gerust te stellen en aan te moedigen. in Geheime doos, iIk heb ook de rol van een goede fee. Dit is mijn signatuur: empathie en nieuwsgierigheid naar anderen. Daarom zijn al mijn aanbiedingen zeer complementair. Als je beschikbaar bent om naar levensverhalen te luisteren in… Het begint vandaagDit komt omdat ik met mijn gasten heb kunnen dansen Geheime doos. Elk programma leidt mij naar wat ik ernaast doe.

Pop-wonderenom 21.10 uur Frankrijk 2