Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Woedend vertelt Mulan over de diefstal en vraagt ​​de LFP naar de VAR in Ligue 2!

Nationaal voetbal gaat van start Top tien: de beste scorers in de geschiedenis voor het Franse nationale team

Stephane Mullen kan de nederlaag van Kane dinsdagavond in zijn tuin tegen Dijon niet bevatten. Hij versloeg één doelpunt tot 0, en Kane zag vooral dat de scheidsrechter hem met twee doelpunten afwijst met controversiële beslissingen. Na de wedstrijd, toen hij aan het einde van de wedstrijd van het veld werd gestuurd, uitte Normandië-coach Stephane Mollen zijn gevoel beroofd te zijn in de beIN Sports-microfoon, hij vroeg de LFP ook om de VAR in Ligue 2 te presenteren.

“Ik zou de LFP willen vragen om de VAR-technologie in de Ligue 2 te introduceren. Als er VAR-technologie was geweest, hadden we de wedstrijd zeker gewonnen. Er zijn drie penalty’s en een doelpunt. We hebben het gevoel dat we zijn gestolen in de competitie.” hoek van het bos. Er zijn veel fouten die veel invloed hebben op de wedstrijd. Als we ze helpen in de Ligue 1, is dat omdat er situaties zijn die niet gemakkelijk te managen zijn. Help ze ook in de Ligue 2. dingen, ze moeten geholpen worden. (…) De vierde official vroeg Angola om me weg te sturen. Ik zei vier keer: “Er is een doel.” “. Als ik fouten maak, geef ik dat toe. In Ajaccio verdien ik het “Vanavond begrijp ik er helemaal niets van. Het is zo frustrerend, en nog erger, omdat we de wedstrijd hebben verloren. En we houden alleen de score bij,” La Che Mulan, vanavond erg boos na deze verschrikkelijke nederlaag.

Molin bestelt VAR in L2 van LFP

Stéphane Moulin is dinsdagavond erg boos na de nederlaag van Kane tegen Dijon. Dien een verzoek in bij het LFP. De coach van Normandië, die op het einde van de wedstrijd van het veld werd gestuurd, uitte na deze verschrikkelijke nederlaag zijn gevoel van beroving.

READ  Mbappé werpt een veel groter financieel probleem op dan het probleem van Neymar in de controverse