Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WK 2022: Zal ​​Harry Kane de ‘One Love’-armband dragen tegen gele kaartdreiging?

De regenboogbadge laat de FIFA alle kleuren van dit WK zien. Maandag de eerste echte test, want Engeland is het eerste land dat aan de race deelneemt en ze hebben de wil om die badge te dragen One Love roept op om een ​​einde te maken aan de discriminatie van minderheden, inclusief de LGBTQ+-gemeenschap. Harry Kane, aanvoerder van The Three Lions, bevestigde tijdens een persconferentie zijn intentie om het te dragen: “We hebben heel duidelijk gezegd dat wij allemaal, als team en staf samen, willen dat ik deze armband draag.”

De aanvaller van Tottenham hoopt nog steeds dat hij niet wordt gestraft voor zijn gebaar: “Ik weet dat de FA en de FIFA dit momenteel bespreken en ik weet zeker dat er tegen die tijd een akkoord zal worden bereikt (om te voorkomen dat ik op de hoogte wordt gebracht).” De TelegraafVeel staten vrezen dat kapiteins die Ze houden deze beroemde badge op hun armGele kaart direct na de aftrap. Dus de volgende reden, “Uitrusting niet in overeenstemming met FIFA-reglementen”, kan worden toegepast.

“Dit is de grootste gelegenheid.”

volgens WachterHarry Kane en de voetbalbond zouden bereid zijn hun beslissing om de armband te dragen te heroverwegen als de dreiging van een gele kaart duidelijker wordt. Niets om op terug te vallen Andere landen zoals Denemarken. Christian Eriksen beweerde dat zijn kapitein Simon Kjaer het “ongeacht de gevolgen” zou dragen.

Een ander symbolisch gebaar tijdens deze wedstrijd tussen Engeland en Iran is dat de spelers van Gareth Southgate op de grond moeten knielen om hun verzet tegen racisme en verschillende vormen van discriminatie te tonen. We hebben het besproken en we vinden dat we voor deze waarden moeten blijven opkomen, zoals we eerder hebben gedaan (tijdens Euro 2021). Premier League-clubs doen dit alleen bij grote gelegenheden. Nou, dit zijn de mooiste gelegenheden. Het is een krachtig gebaar dat over de hele wereld zal uitgaan, en het is vooral gericht op jonge mensen, om hen te vertellen dat inclusiviteit erg belangrijk is”, legt de coach van The Three Lions uit. Aan de andere kant zou Iran de bijeenkomst ook kunnen gebruiken om zijn steun te herbevestigen voor de demonstraties tegen het regime in hun land.

READ  De mooiste foto's van Andre Lecoq