Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nasri bekritiseert de Blues-crew nadat Benzema zich terugtrok

Volgens Samir Nasri heeft de directie van het Franse team niet de juiste beslissing genomen en zeer snel gereageerd op de deal met Karim Benzema.

Karim Benzema zal voor de tweede keer niet op het WK spelen. De Franse spits moest daarna de hele competitie verliezen Tijdens de training deed zich een terugval in het linker bovenbeen voor. Een beslissing die Samir Nasri niet begrijpt.

De voormalig symbolische middenvelder bij Olympique de Marseille en voormalig teamgenoot van Karim Benzema in het Franse nationale team had zijn vriend graag anders behandeld. Het is ook belangrijk voor de blues. Een simpele kreet uit het hart of een briefje dat volgt op het gesprek met Benzema?

Karim Benzema is “teleurgesteld”, aldus Samir Nasri

Ik greep hem vast, hij was van streek, Zegt Samir Nasri-adviseur kanaal +. Ik denk dat het management slecht met hem was. Hij is een speciale speler die speciale aandacht nodig heeft.»

Wereldbeker: de beste voetbalfilms

Ga naar diavoorstelling (11)

Degene die 27 wedstrijden speelde in het blauwe shirt met de Ballon d’Or 2022 vindt dat zijn ex-partner later weer had moeten trainen. “We hadden Benzema niet per se nodig voor Australië, Tunesië of Denemarken. Hij is een speler die je naar een hoger niveau tilt, we hadden hem nodig voor de knock-outwedstrijden.»

Ten slotte drong Samir Nasri, bedroefd door dit nieuws, aan op de leeftijd van zijn voormalige collega. Een tegenslag is logisch voor hem. “Dat vind ik echt schadelijk. Het was niet nodig om het te betalen. Hij speelde vorig seizoen meer dan 60 wedstrijden, het is normaal dat hij zich een beetje moe voelt, hij is 34 jaar oud. Ik vind niet dat er betaald moet worden.»

READ  "Shiraka": Tibu Africa en KNVB World Coaches lanceren driejarig programma in Marokko

Karim Benzema, die afwezig was op de edities van 2010 en 2018, zal zeker zijn laatste wedstrijd op het WK 2014 tegen Duitsland gespeeld hebben.

WK: Wie zijn de doelpuntenmakers in de geschiedenis van de Blues?

Ga naar diashow (15)