Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

William en Kate zijn dit weekend in Frankrijk!

William en Kate zijn dit weekend in Frankrijk!

De Prins en Prinses van Wales zullen Engeland en Wales komen aanmoedigen terwijl ze zaterdag en zondag hun eerste wedstrijd van de Rugby World Cup spelen. Nog geen twee weken voor het staatsbezoek van koning Charles III en koningin Camilla.

Willen ze hun afwezigheid bij de WK-finale vrouwen op 20 augustus vergeten? Bekritiseerd omdat ze de reis naar Sydney niet hadden gemaakt om de leeuwinnen te steunen – terwijl koningin Letizia en Infanta Sofia op de tribune de Spaanse spelers aanmoedigden – besloten prins William en zijn vrouw Kate het ovaal niet te missen. Op zaterdag 9 september 2023 zal de Prinses van Wales – meter van rugby league voetbal (Rugby XIII) en rugby voetbalbond (Rugby XV) – op de eerste rij staan ​​voor de wedstrijd tussen Engeland en Argentinië in Marseille, terwijl haar man – de peetvader van Welsh rugby voor een jaar 2016 – Zal zondag naar Bordeaux reizen voor de wedstrijd Wales-Fiji. Wat motiveerde de troepen.

Lees ook >> WK 2023: Rugby, een koninklijke passie

Dit verrassingsbezoek, aangekondigd op maandag 6 september 2023, is onverwacht omdat het zal plaatsvinden slechts tien dagen vóór het officiële bezoek van koning Charles III en koningin Camilla aan Parijs en ook aan Bordeaux, van 20 september tot 23 september. de volgende. In dit nieuwe academiejaar is het Huis van Windsors in Franstalige geest: na het schijnbare paar Sovereign en Erfgenaam zal prinses Anne op 7 oktober 2023 Frankrijk bezoeken als de eerste supporter van het team. meter.

Prins William en Kate tijdens hun bezoek aan de City of Derry RFC Rugby Club in Londonderry op 29 september 2021. © ABACAPRESS.COM