Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er is een zeldzame foto onthuld met Blue Ivy, Rumi en Sir

Er is een zeldzame foto onthuld met Blue Ivy, Rumi en Sir

En midden in een wereldtournee vierde Beyoncé op 4 september haar 42e verjaardag. Ter gelegenheid plaatste haar moeder, Tina Knowles, een schattige foto van de zangeres en haar drie kinderen. Kans om de familie van de Amerikaanse ster te (her)ontdekken.

In Los Angeles zongen maandag 70.000 mensen ‘Happy Birthday’. de reden ? Beyoncé pijpte haar 42H Een kaars in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië, voor een vurige menigte. En we moeten niet vergeten dat de zanger sinds afgelopen februari op een vooraanstaande wereldtournee is, namelijk de “Renaissance World Tour”. Dus hield de ster een emotionele verjaardagstoespraak op het podium.

“Mijn ziel is zo vol. Ik probeer niet te huilen, ik ben zo dankbaar dat ik leef”, zei Beyoncé met tranen in haar ogen. Ik ben mijn man dankbaar […] mijn vader, […] Mijn moeder. Tina Knowles, de moeder van de zangeres, was ook aanwezig op de speciale avond en om haar dochter een gelukkige verjaardag te wensen, plaatste de moeder vervolgens een bijzondere familiefoto.

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Rumi en de Meester, in de Schaduw van Blue Ivy

“Gefeliciteerd met mijn dochter, mijn beste vriendin en mijn beste vriendin”, schreef Tina Knowles op Instagram. Bij deze beschrijving hoort een foto van Beyoncé die haar kaarsen uitblaast met haar drie kinderen, Blue Ivy, 11, en tweeling, Rumi en Sir, 6.

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Als de oudste van de broers en zussen al bekend is bij het grote publiek, vooral dankzij Zijn podiumdeelname aan de legendarische tour van zijn moederHet uiterlijk van de twee minderjarigen is zeldzaam. Als koningin B en echtgenoot Jay-Z Blue Ivy vanaf jonge leeftijd onder de aandacht brachten, in video’s of bij de Grammy Awards, kozen ze ervoor om hun tweeling uit de aandacht van de media te houden.

READ  Na Alicia's beschuldigingen van ontrouw, reageert Bruno (Married at First Sight) en neemt een beslissing

Sinds februari 2023 reist Beyoncé de hele planeet rond met haar “Renaissance World Tour”. Hij is een echte beroemdheid onder beroemdheden en zijn laatste drie shows in Los Angeles brachten een met sterren bezaaid publiek samen: Kylie Jenner en Timothée Chalamet, Meghan Markle en Harry uit Sussex, maar ook Dua Lipa, Kim Kardashian, Winnie Harlow en Viola Davis.