Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton wordt gepest op school: Hoe beschermt de prinses, getraumatiseerd door haar studie, Charlotte, George en Louis?

Kate Middleton wordt gepest op school: Hoe beschermt de prinses, getraumatiseerd door haar studie, Charlotte, George en Louis?

Het vervolg na de aankondiging

Het is onmogelijk dat dit nog eens met zijn kinderen gebeurt! Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis (10, 8 en 5) zijn allemaal geboren in een koninklijke familie, en ze zouden de beste opleiding moeten krijgen, en hun ouders, Prins William en Kate Middleton, houden het graan in de gaten. Er is echter geen sprake van dat zij, en vooral de prinses van Wales, haar drie jonge kinderen naar welke school dan ook moeten laten gaan, ongeacht de status ervan.

De Forties besteden inderdaad bijzondere aandacht aan details, zo is gebleken vrouw Pesten op scholen. De jonge vrouw werd door haarzelf beïnvloed toen ze op de universiteit zat en moest haar instellingen veranderen. Om te voorkomen dat dit haar kinderen opnieuw overkomt, heeft ze een strategie: ervoor zorgen dat hun school actie onderneemt.

Wat ik bovendien ontdekte op de Lambrook School, waar ze over een paar uur weer naar school zouden gaan, een jaar nadat ze naar Windsor waren verhuisd: volgens de Britse pers was de school gedurende een periode van 21 jaar zeer ernstig lastiggevallen. Paginaboekje. “De school wil al haar leerlingen een veilige, vriendelijke en beschermende omgeving bieden, zodat ze in een comfortabele en veilige sfeer kunnen leren. Intimidatie, in welke vorm dan ook, is bij Lambrook niet acceptabel“Mogen we lezen in de officiële nieuwsbrief van de school.

Kinderen zijn bewuster

Een zin die Kate Middleton gerustgesteld moet hebben voor haar drie kinderen, die al onder druk staan ​​van de paparazzi (ook al wisten hun ouders buiten de media een privéleven voor hen te onderhouden) en de koninklijke familie. We stellen ons voor dat ze hen ook heeft geleerd voor zichzelf op te komen: een paar maanden geleden werd haar oudste zoon George, die de meest verlegen van het trio lijkt te zijn, geconfronteerd met studenten die hem belachelijk maakten. En hij liet het niet voorbijgaan, maar de kleine jongen herinnerde hem eraan dat hij de kleinzoon van de koning was, en dat zijn kameraad dat maar beter kon onthouden!

READ  Het dier dat je als eerste ziet, bepaalt het meest positieve aspect van je persoonlijkheid.

In ieder geval worden kinderen veel beter beschermd dan hun voorgaande generaties. En als we de moeilijkheden kennen waarmee prinsen William en Harry te maken kregen op school, waar de paparazzi hen voortdurend volgden, moeten we niet vergeten dat hun grootvader Charles intussen een hekel had aan de universiteit waar hij naartoe werd gestuurd en waar hij werd lastiggevallen. . Gelukkige kinderen… zij zullen in de toekomst ongetwijfeld een gelukkige koninklijke familie vormen!

Het vervolg na de aankondiging

Het vervolg na de aankondiging