Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

William en Harry verzoend? De duidelijke tekenen van vrede tussen de “vijandige broeders” werden onthuld…

Ze hebben de afgelopen dagen een van de moeilijkste weken van hun leven samen doorgemaakt en Hun pad zal weer scheiden : Na elf dagen van rouw en een lange dag van plechtige begrafenis op maandag 19 september, a Prins Williams En Harry moet de komende uren nog een laatste afscheid nemen.

In feite, terwijl De oudste is van plan een week met zijn vrouw door te brengen Kate Middleton en haar drie kinderen (George, 9, Charlotte, 7, Louis, 4), jongste maakt zich klaar Terugkerend naar Californië, waar hij nu woont. Een terugkeer die hem ook in staat zal stellen zijn twee peuters, Archie (3 jaar) en Lilibet (15 maanden), die hij op 3 september verliet, terug te vinden.

Maar hebben ze het allebei? Profiteer van deze week samen om al hun geschillen op te lossen ? Een stormloop van twee jaar en het vertrek van de jongere broer naar de Verenigde Staten en vervolgens zijn controversiële interview met Oprah Winfrey, en ze praten helemaal niet meer met elkaar, tot het punt dat prins William er alles aan deed om zijn jongere broer te ontwijken tijdens de jubileumvieringen .. afgelopen juni uit angst om aan de pers te onthullen wat hij alleen zei.

Dit keer leek het verdriet echter wat kwaadaardigheid en wantrouwen te hebben weggevaagd: de twee broers spraken af ​​om zij aan zij achter de kist van hun grootmoeder te lopen, maar ook om een ​​kwartier naar haar te kijken met hun neven en nichten. Harry mocht zelfs zijn uniform weer dragen.

READ  Een angstaanjagende ontdekking in een door de gezondheidsdiensten verwaarloosd huis met schizofrenie

Vrede herontdekt… voordat een boek alles kan veranderen!

Gebaren die een hoogtepunt hebben bereikt Dit moment in de St George’s Chapel in Windsor, waar het stel naast elkaar zat, zwaaide prins William zelfs naar zijn vrouw om zijn broer en schoonzus, de Amerikaanse Meghan Markle, toe te staan, die door de media vaak wordt aangehaald als verantwoordelijk voor alle verwarring. Om nog maar te zwijgen van dit uitje van vier voor Windsor, waarbij de gebaren, die nog koud waren tussen de twee broers, werden ontcijferd, of natuurlijk dineerden ze samen in Buckingham.

Is alles vergeven? Nou volgens Britse experts… niet echt ! Voor hen die in het bijzonder instaan ​​voor de dagelijkse mail waar vrouwzou de oudste zich tot het uiterste hebben ingespannen om zijn broer terug te brengen en hem als voorheen te behandelen. Een broze vrede, niet geformaliseerd volgens de vrienden van het paar uit Sussex, maar zou nog een paar maanden kunnen duren…in ieder geval tot een noodlottige datum, begin 2023!

In feite was het in deze periode dat Prins Harry zou zijn memoires moeten publicerenWe hebben al geweldige ontdekkingen aangekondigd over zijn familie, vooral zijn stiefmoeder Camilla. En dit boek, dat hem al $ 20 miljoen heeft betaald, kan ongetwijfeld een beslissend punt maken voor de relatie tussen de twee broers …