Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Ruquier balanceert de namen van beroemdheden die zich verschuilen achter een beer en een olifant (video)

Nieuwe beroemdheid onthuld, gisteren dinsdag 20 september om zanger masker. Zoals netizens aannemenLaurent Maestraat heeft al gewonnen Koh Lanta En de dans met de sterrenEn de die zich verstopten onder het ridderuniform?. Een nieuwe detective vermomd als Viking kwam ook een helpende hand bieden hoe adamsEn de Chantal LadsousEn de Die verbaasd was haar man vermomd als bouwkegel te zien?en Vitaa en Jeff Panaclock. Frances Hoster, die deelnam aan de vermomming van de farao, speelde een nacht de detective. Als netizens nog enige aarzeling hadden over de identiteit van sommige personages, werd de overgrote meerderheid van hen onthuld op sociale netwerken. En voor degenen die nog twijfelen, Laurent Roquier heeft de identiteit onthuld van degenen die zich onder zijn kostuum verstoppen de olifant Gebaseerd op Ijsbeeraanstaande woensdag 21 september in grote hoofden.

Christophe Bograin zegt veel over de lucht

Zoals hij bij elke show doet, presenteerde elk van de aanwezige leden op de show. “Big Head maakt ook de White Bear op TF1, Christoph Beaugrand”, Laat los. De TF1-host deed zijn best om zichzelf te verdedigen. ‘Ik begrijp niet waar je het over hebt, Laurent,’ antwoorden. Maar het lijkt erop dat Laurent Roquer vastbesloten is om de bonen in te schenken. “Ik zag je gisteravond in zanger masker. Ik heb je leren kennen. Een man slaat zichzelf en zingt vals. Het kan alleen jij zijn, Biogrande, Hij vervolgde zijn weg. “Ik heb net gezongen”, De belangrijkste belanghebbende reageerde en sloot hem volledig op. En daar stopte de metgezel van Hugo Manus niet bij de onthulling. “En wie ook probeert om op Keen V te springen, de olifant bovendien, omdat jullie twee undercover zijn, dus er kan geen aanklacht wegens pesterijen zijn.” ook onthuld. “Hij die op mij sprong”, De persoon die de loterij presenteerde reageerde, volledig proostend op zichzelf. Deze beweringen bevestigen de aannames van Twittos, die al grote twijfels had over de identiteit van de beer en de olifant.

Er zat weer een grote kop in de casting zanger masker

Yuan Ryoeen andere deelnemer aan grote hoofdenwas ook aanwezig in dit vierde seizoen van zanger masker. De sportjournalist had niemand nodig om zijn identiteit te onthullen, zoals hij veel zei na zijn eerste optreden op het podium. Een geniaal genie fascineerde internetgebruikers enorm!